Kjøp Global Herbs Gut Support 500 gram | horze.no

Gut Support 500 gram

kr 419,00
Pris inkl. MVA
Global Herbs Gut Support 500 gram
Global Herbs Gut Support 500 gram
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Global Herbs Gut Support 500 gram
Beskrivelse

Beskrivelse

Dette Gut Support prebiotika er et produkt som hjelper de gode mikroorganismene i tarmen til å jobbe godt, slik at de utklasser de mindre ønskelige mikroorganismene. Prebiotika erstatter de dårlige bakteriene som kan gro i tarmen med harmløse bakterier. Gut Support er et konsentrert tilskudd som jobber med å hjelpe et balansert fordøyelsessystem. Vi opplever at prebiotika har dypere og mer gunstig effekt enn probiotika. Gut Support kan brukes for å veldikeholde hesten i toppform og stimulere appetitten, men det kan også hjelpe med å friske opp hester som er i dårlig form. Det er supert for hester som taper seg i vekt, har blitt nervøse, eller for dem som kanskje ikke spiser så godt. Bruk også Gut Support når du mistenker at det er noe i ulage i fordøyelsessystemet. Gut Support hjelper med å vedlikeholde normal appetitt hvis du opplever andre utfordringer med fordøyelsessystemet.


Produkt-ID: 321494

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre