FIRE SALE! Opp til 80% på alle produkter fra Horze & B Vertigo! *
Spar nå

Global Herbs Turmeric, 1,8 kilo

Produkt-ID: 321521

kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
Global Herbs Turmeric, 1,8 kilo
Velg størrelse Størrelsestabell
Global Herbs Turmeric, 1,8 kilo
kr 189,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Global Herbs Turmeric, 1,8 kilo
Beskrivelse

Beskrivelse

Gurkemeie er et populært krydder som vanligvis gis til hester for å hjelpe fordøyelsessystemet, huden og ledd. Inneholder et gjenomsnitt på 3% gurkemeie og 3% knust svart pepper for å forenkle maksimal absorpsjon. Vi anbefaler også at du fôrer med Global Herbs Flax Oil for optimale resultater. Brukes rutinemessig innblandet i fôret, fôres alene, eller fôres for å støtte annet tilskudd, slik som Restore. Både Global Herbs Skratch-produktene og Fly Free inneholer også gurkemeie, så det er ikke noe poeng å fôre dem samtidig. Gurkemeie kan gi flekker, så vær vennlig og håndter det med forsiktighet. Vennligst søk råd hos veterinær før du gir det til drektige hopper. Hjelper med å vedlikeholde sunne ledd.
Hjelper hester som er utsatt for sommereksem, og styrker huden. Velsmakende og enkelt å fôre med. Her får du mye for pengene. Ferdig blandet, tilsett bare Flax Oil.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.