Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.! *
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze anti-skli gel pad

Produkt-ID: 17634

kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze anti-skli gel pad
kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Horze anti-skli gel pad
Beskrivelse

Beskrivelse

Gjøm denne flerbruks gel paden under salen for diskret støtte.


Hold hesten din komfortabel til alle tider. En flerbrukspad med høy ytelse som oppfører seg som en anti-skli pad i tillegg til ekstra polstring. Denne gel paden gir en diskret, men likevel høy grad av støtdemping og beskyttelse. Dette er en av de få løsningene for hester med atrofierte manker. Anatomisk konturering av variert tykkelse er den perfekte polstringen for sårbare manker. Laget for hestens komfort, domeformen er rundt en tomme tykk i midten og koniske ved kantene. Denne paden løfter salen korrekt og gir en sikker, komfortabel passform. Denne paden er perforert for å tillate tilstrømming av luft som holder hesten avkjølt. Ikke giftig gel som er enkel å rengjøre.


Egenskaper:


 • Laget for å fylle inn ved manken hvor muskelatrofi / underutvikling / ubalanse i muskulatur er tydelig
 • Anatomisk formet for å fylle inn ved høy manke hvor det er lite muskulatur og behov for utvikling
 • Passer alle saler
 • Lett og pustende
 • Passende for eldre hester
 • Hjelper hester der ryggen kan ha blitt sensitiv etter saler som konstant har beveget seg
 • Enkel passform
 • Ideell til stevnesaler
 • Laget av hypo allergenisk, ikke-giftig, lukt- og bakterieabsorberende, høyt fleksibelt gel materiale

Teknisk beskrivelse:


Ikke giftig, anti-skli gele.Ryggrad: 20.5" (52cm).Vidde i front: 16" (40.6cm).Vidde bak: 14.5" (37cm)".


Vaskeanvisning:


Håndvask med mild såpe og vann.


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fungerer ganske bra.
7 Likes

Jeg kjøpte denne puten fordi jeg har en hest som salen alltid glir for langt fremover. Denne puten fungerer greit. Ikke utmerket, men mye bedre enn det jeg har brukt!

gel demper
5 Likes

veldig skuffet to ganger kjøpt to ganger revet under normal bruk etter 6 måneder denne fargen i gul og gir et skittent utseende til tross for en vask kan dyrt, men dårlig kvalitet

Gel støtdemper sklisikker Horze
5 Likes

Rett beskrivelsen: tykkelsen på gelen er en halv centimeter og den har ikke noen fortykninger. På telefonen sa lederne at de holdt den i hendene og bekreftet tykkelsen på midten av 2,5 cm, og de bare trakk den i butikken. Jeg er veldig skuffet, fordi jeg reiste til deg gjennom hele byen bare for gelen med en fortykning, andre var også i butikkene nærmere.

Like god som Grand Prix gelepute!
4 Likes

Jeg kjøpte denne puten for å erstatte Grand Prix gel-puten som begynner å bli sot og forverres. Jeg forventet at den skulle være av lavere kvalitet og "klissete", som noen geleputer er. Jeg ble ekstremt imponert over kvaliteten da jeg mottok den - slett ikke klissete og like god som Grand Prix-puten til halve prisen! Fungerer bra som en antislip og ekstra sokkabsorberende pute til min OTTB med høy ish manke.

Strålende
4 Likes

Jeg tok med en av disse for en stund siden etter å ha kjøpt andre alternativer, og jeg kan trygt si at det var den beste antiskli-puten jeg har tatt med. Det er bra, og gjør det som det står, for å stoppe salen, men likevel lar luften komme til hesten. den vasker også nydelig som noen av de andre jeg hadde tatt med begynte å rive etter noen vasker, men ikke denne 1 den ser ut som ny etter at den er vasket. Generelt et fabelaktig kjøp

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.