Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Gel Back forhøyningspad

Produkt-ID: 17632

kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Gel Back forhøyningspad
Beskrivelse

Beskrivelse

Løft salen i bakkant med denne unike gelepaden.


Beskytt hesten mot en dårlig tilpasset sal med denne forhøyningspaden. Dette er en ekstremt lett gel pad som er anatomisk formet for hestens komfort. Gir salen en god passform og forhindrer sårhet og ømme punkter. En avansert gele holder paden godt på plass og kan brukes direkte på hestens rygg. Den ikke-giftige geleen lar huden puste og løfter salen i front. Enkel å rengjøre.


Egenskaper:


  • Løfter salen lett i bakkant
  • Forbedrer komfort og ergonomi
  • Ikke giftig, anti-skli gele
  • Ekstremt lett
  • Kan brukes direkte på hestens rygg
  • Gel pad med forhøyning bak måler 2"

Teknisk beskrivelse:


Ryggrad: 11.5" - 12" (29-30.5 cm).Vidde i front: 12" (30.5cm).Vidde bak: 14" (35.5cm).


Vaskeanvisning:


Håndvask med mild såpe og vann.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

flott pute!
8 Likes

Bruk Gelpad sammen med en lammeskinnsadelpute, hesten min løper mye mer avslappet enn med en skumpute. Selv om materiale tar seg litt til å begynne med (føles som en enorm booger), glir det ikke bort under salen. Jeg kan bare anbefale det!

3 Likes

Super støtte for å bygge opp en sal som vipper bak! Verner godt mot støt fra salsete, og gir en god komfort for både rytter og hest! Bedre enn å bruke sauepad for salervsom vipper bak, uten tvil!

Praktisk bru-mulighet til sadeltilpasning
2 Likes

Jeg kjøpte puten for å få det laveste punktet på salen min tilbake til rett sted. For 4 måneder siden kjøpte jeg en ny sal, som også ble justert, den har nå satt, og muskulaturen i fronten var pent bygget, som "hang" salen bak. For å bygge bro, til salen kommer, kjøpte jeg puten, og jeg er helt fornøyd. De første par gangene hadde det gjort noe støy, men nå merker du ikke en gang at puten er under salen. Den har aldri sklidd og jeg tror at den er veldig behagelig for hesten, for i det minste løper hesten min enda løsere. For pengene er det en fin måte å kompensere salen for. hilsener

Flott, ikke å sammenligne med andre i markedet
2 Likes

Dessverre mangler den beskrivelsen hvordan du kan henge den opp, ellers bare bra. Hesten min har en skade på grunn av en skade og føll, i tillegg ekstremt kort i ryggen, veldig følsom av skaden, visner knapt, så bredt kammer, men ellers smal hest, alt i alt gjør saltsøkingen veldig komliziert. Med puten kunne vi løse problemene, den skyver ingenting mer, betyr hesten min, billig flott løsning, selv min Chiro fant ideen og puten godt. Top!

Gelpad
1 Likes

Gelputen er fin og tykk. Fungerer veldig høy kvalitet. God kvalitet, som alltid med Horze.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.