FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Horze Gel Back forhøyningspad

Produkt-ID: 17632

kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Gel Back forhøyningspad
kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Gel Back forhøyningspad
Beskrivelse

Beskrivelse

Løft salen i bakkant med denne unike gelepaden.


Beskytt hesten mot en dårlig tilpasset sal med denne forhøyningspaden. Dette er en ekstremt lett gel pad som er anatomisk formet for hestens komfort. Gir salen en god passform og forhindrer sårhet og ømme punkter. En avansert gele holder paden godt på plass og kan brukes direkte på hestens rygg. Den ikke-giftige geleen lar huden puste og løfter salen i front. Enkel å rengjøre.


Egenskaper:


  • Løfter salen lett i bakkant
  • Forbedrer komfort og ergonomi
  • Ikke giftig, anti-skli gele
  • Ekstremt lett
  • Kan brukes direkte på hestens rygg
  • Gel pad med forhøyning bak måler 2"

Teknisk beskrivelse:


Ryggrad: 11.5" - 12" (29-30.5 cm).Vidde i front: 12" (30.5cm).Vidde bak: 14" (35.5cm).


Vaskeanvisning:


Håndvask med mild såpe og vann.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Gelepute Horze
1 Likes

Raskt skitne, raskt kollapset. I begynnelsen er salen god, etter en stund er gelen heller en fille. Gjør ikke hva den skal gjøre. Derfor frykter jeg den lave prisen

Gelen forhindrer at salen glir
0 Likes

Jeg lette etter en gelstøtdemper, fordi de er billige og enkle å bruke, og dette alternativet var perfekt for meg. Han takler oppgaven sin, glir ikke og lar ikke salen gli. Den normale kombinasjonen av pris og kvalitet. God ventilasjon, huden på hesten under den stopper ikke og det er ingen irritasjon. Støtdemperen løfter den bakre baugen litt før sadelen var løs, og den ble perfekt med gelen. Selv hesten merkes, hun løper mer villig og blir mindre sliten. Det er lett å ta vare på gelen, etter hver bruk av meg og la den tørke, neste morgen er den klar til bruk.

dritt
0 Likes

Helt ærlig er det den verste tiden dritt jeg noensinne har hatt. Det er enda verre enn kvaliteten på styggen din. Jeg la den på 100% riktig. Så sa ride-læreren min også. Men fortsatt falt det av mens jeg syklet eller krøllet meg under salen. Er helt 100% av at det ikke er jeg som har gjort en feil med det. Det er generelt bare ille. Den var også veldig klissete, og ble raskt veldig skitten. SHIT

Entusiasme!
0 Likes

Jeg kjøpte gelpad fordi baksiden av måren min har endret seg litt på grunn av et føll og salen var ikke i riktig tyngdepunkt lenger. Denne gelekilen har helt overbevist meg. Sadelen er tilbake i riktig tyngdepunkt - hesten løper lykkeligere / rytteren sitter bedre - puten glir ikke - lett å rengjøre - uslåelig pris. Takk!

Bra produkt
0 Likes

Jeg brukte puten i flere måneder og er fornøyd med den. Prisen er helt fair, ingen betydelig slitasje. Jeg ville kjøpt puten igjen.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.