Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze Gel Front forhøyningspad

Produkt-ID: 17631

kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Gel Front forhøyningspad
kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Gel Front forhøyningspad
Beskrivelse

Beskrivelse

Løft salen ved manken med denne unike gelepaden.


Hold hesten din komfortabel når du rir med denne gel front forhøyningspad. Dette er en ekstremt lett gel pad som er anatomisk formet for hestens komfort. Gir salen en god passform og forhindrer sårhet og ømme punkter. En avansert gele holder paden godt på plass og kan brukes direkte på hestens rygg. Den ikke-giftige geleen lar huden puste og løfter salen i front. Enkel rengjøring.


Egenskaper:


  • Løfter salen lett i fronten
  • Forbedrer komfort og ergonomi
  • Ikke giftig, anti-skli gele
  • Ekstremt lett
  • Kan brukes direkte på hestens rygg

Teknisk beskrivelse:


Dropp til one size: 9" ryggrad: 9" (23x23cm).


Vaskeanvisning:


Håndvask med mild såpe og vann.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Håndtering og god vare
4 Likes

Dessverre passet ikke teppene, men varene kom superraske, over natten, for å si det slik. Tilbakeføringen gikk greit! Alltid glad.

Fungerer perfekt for å fylle lommene bak manken
3 Likes

Dette fungerer utrolig bra, og jeg har ikke sett noe annet som det. Jeg bruker den direkte på hestens rygg. den er fullstendig avsmalnende for å fylle de visne lommene, med den tykkeste delen i midten og smalne ned til en sleiv i kantene. Den passer absolutt perfekt i de visne lommene for å skape en jevn overflate for salen og gir litt løft foran på salen. Det holder seg. Hvis noe, graviterer det til det perfekte stedet å fylle de visne lommene. Den er supermyk, gelélignende og ser ut til å gi god demping. Så fornøyd med dette, fungerer det og passer perfekt. Jeg vil anbefale det til andre som har hester med muskelatrofi i skuldrene og manken. Merk: Jeg gjorde feilen den første bruken av å legge den vafflede siden ned mot hesten, det var ikke bra. Med den glatte siden ned fungerer den perfekt direkte på hesten.

Tommel opp!
1 Likes

Bruker denne under travselen for å bygge opp. Hesten min har helt sluttet å ha vondt i skuldrene/ved manken etter at jeg begynte med denne!

Super bra
1 Likes

Jeg synes det fungerer super bra, det løfter salen som den skal. Jeg har vært veldig glad for det for dressursalen min. Ulempen er at du må ta underlaget og alt av hver gang før det har det bra :)

gel heve puten
1 Likes

Den er bare fast, direkte på hesten !. Super kvalitet, lett å rengjøre og til en god pris.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.