Kun i dag - Spar 15% på din neste bestilling*
Bruk koden: SPRING-JUMPSTART
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Eskadron CONTROL SLIDING BUCKLE grime

Produkt-ID: 22194

kr 469,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Eskadron CONTROL SLIDING BUCKLE grime
Velg størrelse Størrelsestabell
Eskadron CONTROL SLIDING BUCKLE grime
kr 469,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 10 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron CONTROL SLIDING BUCKLE grime

Beskrivelse

Å leie unge og vanskelige hester kan gi farlige konsekvenser for både hest og menneske. De fleste hesteeiere bruker et kjettingleietau for å løse dette problemet. Med kontrollgrimen er kjettingen integrert, og det er mulig å bruke den på tre forskjellige måter. Normalt bruk: Leietauet festes til ringen på grimen. For større påvirkning: Leietauet festes til kjettingringen på en slik måte at kjettingen ikke påvirker hesten om den drar. For størst påvirkning: Leietauet festes til kjettingringen på en slik måte at kjettingen påvirker hesten om den drar. Med kontrollgrimen får du større innvirkning på hesten, og bedrer din egen sikkerhet. På denne måten unngår du å måtte tre av og på kjettingen i grima. For at den skal fungere korrekt, er det viktig at grimen er riktig tilpasset hestens hode. For hestens rettferdighet er det viktig at denne grimen brukes på en fornuftig måte.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)

Gjennomsnittlig vurdering

Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.