FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Finntack syntetisk nakkepus

Produkt-ID: 22805

kr 39,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Finntack syntetisk nakkepus
kr 39,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack syntetisk nakkepus
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskytt hestens nakke med denne mye nakkepusen.


Beskytt hestens din med denne myke fleecepusen på reisen med denne enkle grimebeskytteren. Tre pusen på nakkereimen på grimen for å gjøre den myk og komfortabel. Den er perfekt under transport.


Egenskaper:


  • Supermyk teddypus
  • Tres inn på nakkereimen, ingen borrelås
  • Er komfortabel og beskytter
  • Flott til transport og i stallen

Vaskeanvisning:


Maskinvask i kaldt vann. Legg flatt og lufttørk. Fluff den opp i tørketrommelen på lav temperatur ved behov.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Kjempefine
0 Likes

Har 5 av disse og de er så fine. veldig myke og enkle å feste på. Mange fine farger, Anbefales!!!

nakkebeskytter
0 Likes

den blir raskt pervers for å se på, og svette og annen fuktighet trenger inn i det!

Veldig skuffende
1 Likes

Jeg bestiller 4 av disse fantastiske teddiene. 3 av dem kan jeg avkjøle meg. De er så sinnsykt dårlig sydd. Syingen går på begge sider, og derfor er det ingen "fin" side. Kjøp dem aldri her online. Kjøp dem i en butikk hvor du kan sjekke dem selv før du kjøper, for det andre er det sløsing med penger. (Hvis du antar at det ser bra ut, noe jeg gjør).

Forskjeller mellom farger, men i seg selv flott produkt for prisen!
0 Likes

Jeg bestilte først den svarte versjonen to ganger og var mer enn begeistret for denne virkelig uslåelige prisen! Supermyk og foreløpig ingen kvalitetsfeil. Fordi jeg var så spent, bestilte jeg også andre farger og ble litt skuffet. Den fargede veldig dessverre billig, ikke vakkert behandlet på kanten og dessverre ikke så myk som den svarte og også ganske tynn. Likevel er det vakre Assessoiret ditt egnet for forskjellige antrekk, siden du ikke ser kvalitetsfeilene på avstand. Og ærlig talt, for prisen? Den blå er en fin smell, den mørkerøde, men mer lilla. Det hvite er da igjen annen kvalitet: Selv om det er tykkere enn det fargerike, men ikke så mykt som det svarte. Og i motsetning til alle andre, ikke skinnende i det hele tatt. Konklusjon: For prisen er disse nakkebeskyttelsene helt fantastiske, og jeg vil betale mer for den svarte ^ ^

Enkel og myk utringning.
0 Likes

Denne utringningen er lett sydd og veldig myk og tett. Jeg liker lengden på fjæren og at du bruker den, tror det er best å redusere risikoen for skader. Ulemper er at den er ganske tynn og ikke så luftig, men hvis du vil ha den kan du kjøpe en i saueskinn. Du får det du betaler for!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.