Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horseware sikkerhetsgrime til beite

Produkt-ID: 301892

kr 209,30
kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
Horseware sikkerhetsgrime til beite
Velg størrelse Størrelsestabell
Horseware sikkerhetsgrime til beite
kr 209,30
kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horseware sikkerhetsgrime til beite
Beskrivelse

Beskrivelse

Ideell grime å bruke på beite.


Egenskaper:


  • Holdbar og komfortabel grime med borrelås som kan ryke, slik at den blir sikker å bruke på beite
  • Refleksmerker gjør det enklere å finne hesten i mørket

Teknisk beskrivelse:


Nylongrime, fløyelsfôr på nese og nakke, hurtigkrok på siden, justerbar nesereim, brytningspunkt av borrelås, reflekser.


Gjennomsnittlig vurdering
3.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Praktikalitet over komfort
0 Likes

Ikke en typisk komfort grime (helt grei), men fungerer genialt til hester som står med grima på i paddock/boks/beite, under transport, eller hester som lett får panikk når bunden fast. Hadde en episode der hesten min rykka ganske kraftig til (ikke av full kraft, hun hadde ikke panikk) da hun sto bunden fast og borrelåsen løsna med en gang. Så trenger ikke å bekymre deg for at hesten står lenge, og kanskje ender opp med sår eller skader før den kommer seg løs, men slipper også å bekymre deg for at den løsner av ingenting, det skal litt til før borrelåsen går opp. Hesten min fikk ingen sår eller skader av grima, og grima var like hel etter hendelsen.

Størrelse: Normal
Skuffet
0 Likes

I forhold til prisen mener jeg det er brukt dårlige materialer som har skarpe kanter, er stiv og som fort lager gnag eller brannsår hvis hesten skulle satt seg fast. Plussen er at det er refleks på sidene, men kunne med fordel vært på nesereima også.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.