Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze Nice grime

Produkt-ID: 22263

kr 98,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Nice grime
kr 98,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Nice grime
kr 98,00
Horze Nice leietau
kr 89,00
Horze Nice grime
Beskrivelse

Beskrivelse

Hesten din vil vise frem sin sporty side i denne stilige, stripete grima.


Stripete web gir karakter til en ellers enkel, klassisk stallgrime. Denne nylongrima er et supert valg når du skal spyle hesten, ettersom den tørker hurtig.


Egenskaper:


  • Rimelig pris
  • Justerbar nese- og nakkereim
  • Hurtiglukking ved kinnet
  • Sølvfargede spenner
  • Par den med produkt #22666

Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Vaskeanvisning:


Skylles i kaldt vann Lufttørk


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Hyggelig :)
10 Likes

I blått egentlig veldig elegant og veldig bra utførelse :) For pristoppen!

Halter Horze Nice
8 Likes

Tok 2 slike grime. Grønn og marineblå. De er ukrevelige. Etterlater hesten min i en slik grime under beite. En uke i grønt, en uke i blått. Og slik går hun hele sesongen. Hun går døgnet rundt, ligger i gjørmen og i gresset. Du må vaske ofte for å se vakker ut. Og det fine er at de slettes elementært. Skjønt på hånden, selv i en vaskemaskin. Farge går ikke tapt. De hvite stripene forble lyse hvite. Grønn elskede. På buktdrakten vår ser den nydelig ut. Når føllet mitt vokser opp, tar jeg for ham det samme som mamma.

Fin dyster :))
4 Likes

Jeg har denne grime til festen min og bruker den nesten aldri :( Han pleier å gå med en størrelse cob og så kjøpte jeg selvfølgelig også denne grime i kolven. Den er veldig stor og tung for hesten og den er selvfølgelig super irriterende ettersom grime er både fint og praktisk, gode råd, kjøp den et antall mindre enn det hesten din bruker :))

Flott grime!
3 Likes

Dette er en flott grime! Fin farge, slitesterk og utrolig billig! Eneste negative er at nederste delen av låsen er litt for kort.. Men dette spiller ingen rolle! Grimen anbefales virkelig! ;)

Superfin og deilig grime!
2 Likes

God, fin og deilig grime til god pris! Den har mange hull, så den kan justeres slik at den passer til alle hester. Er personlig superfornøyd med denne modellen og har brukt den på alle hestene mine i 3 år nå. Synes du kan få det i fine farger også, men jeg foretrekker den mørkeblå skitten.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.