Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

LeMieux Breakaway grime

Produkt-ID: 326251

kr 440,00
(Pris inkl. MVA)
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
LeMieux Breakaway grime
Beskrivelse

Beskrivelse

Egenskaper:


 • Sikker og trygg grime som kan brukes når hesten er ute
 • Gir ro i sjelen hvis hesten skulle klare å henge seg opp i noe når den er ute, eller for å binde opp vanskelige hester og ponnier
 • Ideell for å utdanne unghester, og de som allerede har utviklet dårlige vaner
 • En mekaniske som ryker under kraftig belastning, slik at man unngår alvorlige skader
 • Stilig nok til å kunne bruke når du er ute og reiser
 • Laget av stekt, utmerket nylon med polstret nese og nakke
 • Praktisk og smart med sydde lærdetaljer
 • En utløsningsmekanisme i lær gir sikkerhet i situasjoner hvor hesten trekker seg bakover
 • Kommer med erstatningsdeler

Gjennomsnittlig vurdering
3.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bedre enn forventet
0 Likes

Kjøpte denne "ryke-grimen" da hesten min må stå ute i paddock med delvis skog og vil ikke risikere at hun blir hengende fast et sted. Grimen er smal i designet og er veldig myk og god. Bedre enn forventet da jeg trodde grimen var av stivt materiale med hardt nylon. Grimen er laget av mykt bomullsstoff på innsiden og ikke de orange lærdetaljene som man ser på bildet her. Eneste minus vil være at det burde vært mulig å tatt av den ekstra lærflappen som følger med grimen om ønskelig da den er stor og litt i veien. Om grimen er holdbar mtp. holdbarheten på stoffet vil tiden vise.

Oppfylte ikke formålet
0 Likes

Akkurat i går ble hesten min stram, og dessverre er denne adapteren ikke sprukket (som den skal), men endelig blir tornen i spennen revet av og så har hesten frigjort seg, men dessverre bare etter massivt press, som burde vært unngått av en slik grime. Grimmen likte jeg faktisk utseendet, men dessverre må jeg si i ettertid, at den smale versjonen for hesten er en ulempe i nakken, hvis grime bare ikke viker.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.