Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Shires Topaz nylongrimer

Produkt-ID: 318735

kr 299,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Shires Topaz nylongrimer
Beskrivelse

Beskrivelse

Iøyenfallende farger karakteriserer disse pikante grimene. Grimene har myk, polstring som hindrer gnag på det justerbare nesebåndet og nakkereima. Dette gir en komfortabel passform. Laget av holdbar nylonweb. Grima har en rullet hakestropp, og stilige spenner. Matchende leietau selges separat.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Virkelig god skitt
0 Likes

Den fineste skitten. Den er fin og sitter godt på hesten. Er virkelig glad for det.

Bra, men fargen falmer.
0 Likes

Knallfin sprakende farge som stemte med bildene da den kom. Fint med myk polstring som gjør den behagelig, og ekstra pluss at polstringen i nakken kan tas av, så man kan gjenbruke den senere. Nå et halvt år etter kjøp med mye bruk er fargen falmet en god del, skulle ønske den holdt seg litt mer, men det er vel å forvente! Bortsett fra at fargen er falmet er den ellers like fin og virker slitesterk!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.