Spar 10% på all hesteprodukter fra Horze og B Vertigo*
Spar nå

Zilco H/Stall Zilco PN 25mm

Produkt-ID: 11814

kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Zilco H/Stall Zilco PN 25mm
Velg størrelse Størrelsestabell
Zilco H/Stall Zilco PN 25mm
kr 899,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 8 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Zilco H/Stall Zilco PN 25mm

Beskrivelse

Zilco var verdenspionerer innen syntetisk salmakeri. I nesten 50 år har vi laget materialer og kvalitetsdetaljer til hesteindustrien. Produsert av vevd polyester webbing belagt med co-polymer utviklet av Zilco, er PN grime flaggskipet i vårt utvalg av grimer. Denne grimen inkluderer solide detaljer i messing, og er vår mest populære modell, spesielt i galopp- og sele-løps miljøene. Egenskapene i dette materialet er at:-det beholder fleksibiliteten i et stort temperaturspenn - har økt slitestyrke - har en sensitiv følelse (ikke som plast) - har økt holdbarhet - er fullstendig vaskbar - bare skyll eller tørk med en fuktig svamp.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.