Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze Bling dressurpisk

Produkt-ID: 42115

kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Beste fraktpris
På grunn av størrelsen på dette produktet er det et fast fraktgebyr. Gratisk frakt eller kampanjer for gratisk frakt gjelder ikke.
Horze Bling dressurpisk
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Bling dressurpisk
kr 139,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Bling dressurpisk
Beskrivelse

Beskrivelse

Dressurpisk med pyntestein i klart krystall på skaftet. Trådsnert og håndtak i lær.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

suveren
0 Likes

Veldig fin pisk selv for arbeidet til fots. Veldig vakker finish faktisk en artikkel som endrer seg litt i forhold til den klassiske svarte. Vakker produktkvalitetsrapport. Oppmerksomhet mottatt unntatt dagen etter! I en annen pakke ......

Bestilt, betalt, fakturert, men pisk mangler i pakken!
0 Likes

Takk til teamet ditt for å løse dette lille problemet ..... møttes ved åpningen av boksen .... som også var for liten ..... for en treningspinne ....

Pisken er veldig interessant
1 Likes

pisken er veldig bra, vakker ligger komfortabelt i hånden. Jeg håper den vil vare lenge. Jeg anbefaler. Straziki skinner))))

Størrelse: Stor
takk !!!
1 Likes

Som lovet skriver jeg en ny anmeldelse, basert på praktisk erfaring. Pisken er bare nydelig! Det er utmerket i hånden, og det er utmerket i arbeid! Fleksibel og spenstig, den lar deg forklare hesten din hva du vil ha første gang. Merk at minstesøknaden samtidig) Veldig fornøyd! Takk Horze !!!

Størrelse: Normal
Veldig fornøyd
1 Likes

Jeg leste anmeldelser og bestemte meg for å kjøpe denne pisken. Jeg har ikke testet det enda, men førsteinntrykket er allerede i ferd med å gjøre seg gjeldende. Pisken er behagelig, godt balansert, i tillegg har den et luksuriøst design og glir ikke, som beskrevet over, i hånden. Jeg håper at det i praksis viser seg å være vellykket også! Jeg vil definitivt melde meg av)

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.