Kjøp Cavalor Hoof Aid, 800 g | horze.no
Beste Pris

Hoof Aid, 800 g

kr 565,00
Pris inkl. MVA
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavalor Hoof Aid, 800 g
Beskrivelse

Beskrivelse

En høy dose av biotin og andre elementer for å styrke hovekvaliteten.

Bruksområde

Cavalor Hoof Aid er et næringsmessig verktøy til opprettholdelse av god hovkvalitet og til å styrke hovene. Cavalor Hoof Aid gis forebyggende til hester med en tendens til moderate problemer med nedsatt eller dårlig hovkvalitet. Vi anbefaler Cavalor Hoof Aid Specal for hester med svært dårlig hovkvalitet.

Sammensetning og sikkerhet

På grunn av sin unike sammensetning, er Cavalor Hoof Aid bemerkelsesverdig for sine relativt raske og fremfor alt varige resultater. Utenom høyverdig biotin, er det tilsatt A-vitamin, D3-vitamin og sink (som er viktig for hovenes regelmessige vekst og struktur). Produktet inneholder også aminosyren metionin, som spiller en viktig rolle i hovenes vekstprosess.

Dosering

Ponnier, fritidshester og sportshester: 30 g pr. dag. Fortsett med tilskuddet i minst 2 måneder (effekten bygges opp gradvis). Maksimal dose pr. dyr pr. dag: 100 g.

Emballasje

0,8 kg spann

FAQ

Bør jeg gi biotin for å bedre hovkvaliteten?Biotin er et viktig næringsstoff for hovvekst og -kvalitet. Andre næringstoffer, som metionin, kobber, svovel, kalsium og A-vitamin er derimot også viktige for å opprettholde hovevekst og - kvalitet. Cavalor Hoof Aid leverer et bredt spekter av næringsmessige verktøy til nettopp dette.

Hva er forskjellen mellom Cavalor Hoof Aid og Cavalor Hoof Aid Special? Cavalor Hoof Aid Special ble utviklet til å styrke hovene og fremme hovvekst. I tilfeller med alvorlige hovkvalitetsproblemer, anbefales Cavalor Hoof Aid Special som tilskudd. Cavalor Hoof Aid kan brukes til vedlikehold når hovkvaliteten er gjenopprettet.

Produkt-ID: 25414

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre