Beste Pris

Cavalor Hoof Aid, 800 g

kr 565,00
Pris inkl. MVA
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
65 dagers returrett

Beskrivelse

En høy dose av biotin og andre elementer for å styrke hovekvaliteten.

Bruksområde

Cavalor Hoof Aid er et næringsmessig verktøy til opprettholdelse av god hovkvalitet og til å styrke hovene. Cavalor Hoof Aid gis forebyggende til hester med en tendens til moderate problemer med nedsatt eller dårlig hovkvalitet. Vi anbefaler Cavalor Hoof Aid Specal for hester med svært dårlig hovkvalitet.

Sammensetning og sikkerhet

På grunn av sin unike sammensetning, er Cavalor Hoof Aid bemerkelsesverdig for sine relativt raske og fremfor alt varige resultater. Utenom høyverdig biotin, er det tilsatt A-vitamin, D3-vitamin og sink (som er viktig for hovenes regelmessige vekst og struktur). Produktet inneholder også aminosyren metionin, som spiller en viktig rolle i hovenes vekstprosess.

Dosering

Ponnier, fritidshester og sportshester: 30 g pr. dag. Fortsett med tilskuddet i minst 2 måneder (effekten bygges opp gradvis). Maksimal dose pr. dyr pr. dag: 100 g.

Emballasje

0,8 kg spann

FAQ

Bør jeg gi biotin for å bedre hovkvaliteten?Biotin er et viktig næringsstoff for hovvekst og -kvalitet. Andre næringstoffer, som metionin, kobber, svovel, kalsium og A-vitamin er derimot også viktige for å opprettholde hovevekst og - kvalitet. Cavalor Hoof Aid leverer et bredt spekter av næringsmessige verktøy til nettopp dette.

Hva er forskjellen mellom Cavalor Hoof Aid og Cavalor Hoof Aid Special? Cavalor Hoof Aid Special ble utviklet til å styrke hovene og fremme hovvekst. I tilfeller med alvorlige hovkvalitetsproblemer, anbefales Cavalor Hoof Aid Special som tilskudd. Cavalor Hoof Aid kan brukes til vedlikehold når hovkvaliteten er gjenopprettet.

Produkt-ID: 25414

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Cavalor Hoof Aid, 800 g