Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-50%

Horze Grand Prix kneforsterket ridebukse, herremodell

Produkt-ID: 36461

kr 374,50
kr 749,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze Grand Prix kneforsterket ridebukse, herremodell
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Grand Prix kneforsterket ridebukse, herremodell
kr 374,50
kr 749,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Horze Grand Prix kneforsterket ridebukse, herremodell
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridebukser for tøffe menn


Horze Grand Prix kneskinnsridebukse for menn er en flott klassisk bukse. Laget av vårt eksklusive "DuraTough" stoff. Laget med tanke på å utkonkurrere andre bukser, samtidig som det legges stor vekt på komfort. "Dura Tough" tekstilet er ekstra slitesterkt og gjør at buksen beholder formen. Samtidig vil denne buksen kjennes komfortabel og gir følelsen av å gå med noe eksklusivt.

I motsetning til andre ridebukser for menn, har disse blitt laget med ekstra tanke på komfort. Disse utmerkede buksene har to skråstilte lommer foran, samt to lommer bak med klaffer og trykknapper. Kneforsterket med imitasjonsskinn og et skandinavisk flaggmerke som er festet øverst på lommen bak. Alt i alt gjør dette buksen både stilfull og klassisk. Komfortabel elastisk linning i livet som også er med på å gjøre disse buksene så utmerkede.


Features


 • Kneforsterket med imitasjonsskinn
 • Glidelås foran og hemper til beltet
 • Trykknapper
 • "Z" logo brodert på kneet
 • Kneforsterket med imitasjonsskinn som beskytter og gir et bedre grep
 • Laget i "Dura Tough" materialet som puster, holder på formen og er slitesterkt
 • To skrå lommer foran
 • To baklommer med trykknapper
 • Skandinavisk flaggmerke er festet bak på lommeklaffen
 • Sjarmerende liten Z logo i messingfarget metall hengende på en av beltehempene
 • Alle detaljer som knapper, anheng osv er messingfarget

Details


 • Behandling:
 • Maskinvask inntil 40° Må ikke tørkes i trommel eller bruke mykningsmiddel, lukk borrelåsen før vask
 • Stoffet inneholder 53% bomull, 40% polyamid og 7% elastan
 • Obs!
 • Gjelder Stålgrå bukser:: Setet i kunstlær har naturlig elastisitet men har ikke stoffet elastan i seg som de andre fargene har (gjelder kun sete)
 • Gjelder hvite bukser:: Stoffet inneholder:: 72% polyamid, 20% bomull og 8% elastan
Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Grand Prix herreklær
0 Likes

Jeg er en veldig høy kvinne 5; 11 "som aldri kan få bukser lenge nok. (Selv når jeg bestiller L-størrelse) har jeg bestilt herrebukser før, og jeg har kommet til at dette er den rette avgjørelsen! Jeg kunne fortelle disse buksene var av kvalitet - de har EKTE baklommer med snap, ekte frontlommer, elsker følelsen av disse og ja, de var til og med lange nok .... faktisk ville jeg gjerne hatt dem litt lenger, men mye bedre! Jeg likte dem så mye at jeg har hatt på dem for å jobbe der jeg er lærer. De ser heller ut som en kjole bukse. Jeg liker borrelåsene og glidelåsen. Jeg skulle ønske jeg kunne få en annen farge, jeg ville bestilt et annet par Jeg liker også at HORZE gir deg de direkte målingene i midjen, hoften så forsikrer at de vil passe. Jeg skulle ønske at flere bukser ville hatt disse målingene samt en LENGDE måling. Jeg vet at jeg ikke hadde hatt råd til disse buksene på full pris, men til $ 40 føler jeg at de er en stjele!

Størrelse: Normal
bukser til hver dag
0 Likes

Jeg gjør det en gang i uken. Jeg sletter etter hver treningsøkt. Den tredje måneden er flyturen normal. Bukser er ikke strukket og ikke revet. Godt budsjettalternativ. Vakker blå farge. Størrelsen passer perfekt. Valgte i henhold til størrelsesbordet. Kort til en høyde av 2 m))).

Størrelse: Normal
Veldig behagelig bukser og en flott gave til mannen min!
0 Likes

Fikk dette til mannen min, og han likte dem mye. vil sannsynligvis få mer i andre farger. Fikk dem til mannen min, og han likte dem veldig godt. faktisk tror jeg nok vil få mer i en annen farge. Fikk dette til mannen min, og han liker dem så mye som har bedt meg om å få dem i alle farger.

Størrelse: Normal
Flotte herrebukser!
0 Likes

Veldig behagelig med utmerket konstruksjon og passform. På nivå med mye dyrere bukser. Litt tyngre stoff enn mange bukser er perfekt i kjøligere vær. Ingen klager og vil kjøpe flere par. Turkish Coffee er en veldig fin farge for slitasje rundt stallen.

Størrelse: Normal
Bukser for menn med lavere stigning
0 Likes

Mannen min liker ikke knebukser med tradisjonell høyere økning, så vi prøvde Horze Grand Prix-bukser, og han elsker dem! Oppgangen er akkurat (treff under magen) og han er veldig komfortabel i dem. Stoffet er veldig "teknisk", som han også liker, og passformen er mer atletisk uten pleats eller baggy områder. Den eneste klagen er at den vanlige lengden er litt lang, enden treffer under ankelbenet, men ellers er dette fantastiske ridebukser! Stor kvalitet for prisen, og de kommer i noen flotte farger både for skolegang og show.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.