Cavalliera Sparkle langermet ridetopp, barn

379,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
20% EKSTRA rabatt på merket Horze
Kopier kode: SUMMERTIME
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 11.08.2022. Ikke gyldig for merkene Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
Farge: Mørkeblå
Mørkeblå Cavalliera Sparkle langermet ridetopp, barn
Rosa Cavalliera Sparkle langermet ridetopp, barn
Størrelsestabell
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Denne myke, stilige t-skjorten er perfekt for unge ryttere, både i og utenom salen. En unik skjorte med stort strassmønster - perfekt å bruke med ridebukser eller jeans. Det fireveis elastiske stoffet med lycra er enkelt å vaske og vil aldri miste formen. Dekorert med et søtt føll. Denne toppen er en nødvendighet i enhver ung rytters garderobe. Tilgjengelig med korte og lange ermer.


Vaskeanvisning:


Vask skjortene dine fra Cavalliera med lignende farger, og følg vaskeinstruksjonen nøye. Vreng skjorten med innsiden ut. Sett vaskemaskinen på en lav sentrifugering. Tørk skjorten på en henger og strekk kragen, ermene og skjortestolpen mykt. Ikke vri opp skjorten. En lett stryking kan være ønskelig for å få den siste prikken over i'en. Ikke bruk et forvaskprodukt rundt pyntesteinene ettersom noen av disse produktene kan mykgjøre limet. Ikke stryk direkte på pyntesteinene. Å utsette skjorten for varme kan smelte limet og kan føre til at noen av pyntesteinene kan flytte seg eller falle av.


Produkt-ID: 332347

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: