Kjøp HorseMaster Dolophyt gel til utvendig bruk, 250 ml | horze.no

Dolophyt gel til utvendig bruk, 250 ml

kr 229,00
Pris inkl. MVA
Spar 20% på et valgfritt produkt
Kopier kode: SAVE20
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Denne kupongen kan ikke kombineres med andre tilbud eller kuponger. Dette tilbudet kan kun brukes på et produkt. Gjelder det dyreste produktet som du kjøper. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.05.2021.
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
HorseMaster Dolophyt gel til utvendig bruk, 250 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Fleksibilitet og tilgjengelighet under trening.


DOLOPHYT virker raskt på en rekke plager:- Stiv rygg og lemmer.- Uregelmessige gangarter.- Smerter (muskler, ledd og sener).- Raske resultater.Inneholder ingen dopingsubstanser.Brukes på konkurransehester og eldre hester.DOLOPHYT er et effektivt produkt som kan brukes til både konkurranse og løp for å løse hestens bevegelsesproblemer.Egenskaper:DOLOPHYT er et naturlig kosttilskudd laget av planteekstrakter, valgt for sine anti-inflammatorisk egenskaper.Fleksibilitet, effektivitet og tilgjengelighet i trening.


Teknisk beskrivelse:


Natriumklorid, dekstrose.Analytiske bestanddeler:Fukt: 96.8 %.Rå aske 3,2 %.Råprotein 0,2 %.Råfett: <1%.Råfiber <1 %.Sensoriske tilsetningsstoffer: Mjødurt, timian, lakris og andre.Konserveringsmiddel: etanol.


Produkt-ID: 302300

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre