Hilton Herbs Equimmune, 1 kilo

kr 579,00
Pris inkl. MVA
Få 15% EKSTRA rabatt på merket Horze
Kopier kode: HORZE-HALLOWEEN
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 28.10.2021.
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 8 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
65 dagers returrett

Beskrivelse

Støtter immunsystemet.


Hilton Herbs Equimmune Immunity Formula er rik på røtter fra rød solhatt, noe som inneholder mengder av celler som hovedsakelig er ansvarlige for plantens vekst. Bruk Equimmune for å gi hestens immunforsvar og immunsrespons maksimal hjelp året rundt. For hester med plagsomme klumper og kuler er vinteren det riktige tidspunktet å starte med Equimmune ettersom det er mindre fluer som plager huden.


Teknisk beskrivelse:


Inneholder:
Rot av rød solhatt, gotu kola blad, mariatistelfrø, klengemaure, stornesle, borrerot, nypeskall.


Bruksanvisning:


Retningslinjer for bruk:
Hilton Herbs Herb Equimmune Immunity Formula bør tilføres fôret på daglig basis, og hvis mulig, bør den daglige dosen deles mellom to måltider. Ponnier opp til 127 cm: 1 skje daglig.
127 cm - 147 cm: 2 skjeer daglig.
147 cm - 157 cm: 3 skjeer daglig.
157 cm - 168 cm: 4 skjeer daglig.
168 og over: 4-5 skjeer daglig.
Hvor mye behøver jeg å gi?
Mengden av urter du må gi avhenger generelt av høyden på hesten din, men ta også hensyn til hva slags type den er. Fullstendig instruksjon finner du på pakken. Mengden urter du gir i hesten eller ponniens mat kan økes eller reduseres lett, avhengig av omstendighetene. Svært ofte kan en lavere vedlikeholdsdose være tilstrekkelig for en hest eller ponni som skal gå på urtene over en lengre tid. Husk, akkurat som mennesker er alle hester og ponnier individuelle.


Produkt-ID: 303902

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Hilton Herbs Equimmune, 1 kilo