Trikem Macro Pro Balance, 6 kg

kr 289,00
Pris inkl. MVA
Få 15% EKSTRA rabatt på merket Horze
Kopier kode: HORZE-HALLOWEEN
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 28.10.2021.
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
65 dagers returrett

Beskrivelse

En ren mineraltilskudd for hester.


VIMITAL Macro Pro Balance - utfyllende grovfôr mangel på de store mineralgrupper. En ren mineraltilskudd også med viktige stoffer, blant andre: bor, silisium og magnesium. Mineraler som er viktige for leddfunksjon og benbygning.VIMITAL Macro Pro Balance er utviklet basert på omfattende fôr analyser, programmer med forskjellig konsentrat og nyere forskning på mineraler 'funksjon i hester.Tilskudd av andre nødvendige mikromineraler (sporstoffer) og vitaminer balansere du med VIMITAL Multi Pro Balance.Med VIMITAL Makro og Multi har vi gjort et klart skille mellom makro mineraler, henholdsvis. mikro mineraler og vitaminer, så du kan lettere komplett rasjoner basert på det reelle behovet.


Teknisk beskrivelse:


Dosering: 50g-100g/dag, eller i henhold til forrasjon. Bør gis året rundt. Også passende tilskudd til hester på beite. NNHOLD per 50g. Kalsium 9,5 g. Fosfor 3,0 g. Magnesium 3,6 g. Silicon 1,65 g. Sink 50 mg. Mangan 50 mg. Kobber 50 mg. Bo 12,5 mg.


Bruksanvisning:


Bruksområde: Behovet for makromineraler har økt etter hvert som flere og mer utarmet jordsmonn, noe som resulterer i mangel i hestens diett. Studier viser at tilskudd av mineraler ofte er nødvendig året rundt - så selv i løpet av beiteperioden. For optimal balanse, anbefaler vi at du har en komplett grovfôr analyse og bruker en rasjon program.


Produkt-ID: 302205

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Trikem Macro Pro Balance, 6 kg