FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track leggbelegg

Produkt-ID: 44322

kr 310,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track leggbelegg
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track leggbelegg
kr 310,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track leggbelegg
Beskrivelse

Beskrivelse

Leggstøtten er effektiv i lindring av smerte etter trening, eller til mer permanent lindring for beinhinnebetennelse. Du vil kjenne konstant og lindrende varme, og da produktet er lett og enkelt å bruke, kommer du garantert til å bruke det mye.


Gjennomsnittlig vurdering
4.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

BOT Ben- og leggbeskyttelse
1 Likes

Back on Track ben og leggbeskyttelse er veldig enkelt å ta på, og produktet holder seg godt på føttene mens du løper. Produktet er enkelt å vaske og beholder kvaliteten som en geit, bare husk å følge vaskeanvisningene. Produktet har vært til stor hjelp for meg for å forebygge og lindre smerter og kramper i leggen.

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.