FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track stilongs, herre

Produkt-ID: 35529

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track stilongs, herre
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track stilongs, herre
kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track stilongs, herre
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse stilongs i bomull/polyester er egnet til bruk ved mindre smerter i hoftene eller lysken, eller ved ubehag i blæren eller prostata på grunn av kulden. De er også egnet ved lår-, kne- eller leggproblemer. Disse herrestilongs er laget av ribbet tekstil, med dobbel kile og dobbelt lag stoff i skrittet, og uten gylfåpning.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fungerer bra
0 Likes

8 av min 10 timers dag er utenfor hele året. Lav temp er bare 30; men jeg føler nok av en økning i kroppstemperaturen at jeg ikke lenger bruker 2 sett med Long Johns. Disse fungerer 100%.

Størrelse: Normal
lange underbukser, herrer
0 Likes

En truse som jeg ønsker deg, god passform og en komfortabel passform.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.