FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Cavallo Junior XL

Produkt-ID: 39122

kr 2.589,00
(Pris inkl. MVA)
Cavallo Junior XL
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Cavallo Junior XL
kr 2.589,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavallo Junior XL
Beskrivelse

Beskrivelse

En ridestøvel i Nappaskinn, designet spesielt for barn og tenåringer. Glidelås i full lengde og kryss-strikk på innsiden for ekstra fleksibilitet og bevegelsesfrihet for benet. Støvelens såle er fleksibel, støtdempende og garantert sklisikker. En uttagbar innersåle er tilgjengelig for justering av størrelse. XL-størrelser (str. 39-41, produktnr. 174500). Ikke tilgjengelig i skreddersydde mål. Farger: 07 schwarz


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flotte støvler
0 Likes

Har denne støvelen i nesten 8 måneder, så dessverre ikke så lenge. Jeg er veldig fornøyd. Inngangen var ikke så smertefull som forventet. Nå er bagasjerommet en drøm. Akkurat som føttene mine skal vokse, er det bra at støvlene ikke er så dyre. (For skinnstøvler) Et annet poeng som ikke bør overses er at støvlene kommer i mange "størrelsesvarianter". Jeg har alltid problemer med å finne godt passende støvler. (Kalven er for tynn, benet for langt). Siden et målrettet tiltak er ganske dyrt, er det uaktuelt for øyeblikket. Støvlene passer, men fordi det er et veldig stort utvalg av bredde, høyde og selvfølgelig skostørrelsen. (Eks: 33, h: 49, skostørrelse: 39)

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.