Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

LeMieux halv pad med lammeskinn

Produkt-ID: 992413

kr 1.470,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
LeMieux halv pad med lammeskinn
Beskrivelse

Beskrivelse

Egenskaper:


  • 100% naturlig australsk merino lammeskinn med et design med klar ryggrad og høy manke for å unngå trykk på ryggraden, og tillatte luftgjennomstrømning.
  • Kan brukes med alle typer saler, enten over en vanlig sjabrak, eller rett på hestens rygg.
  • Knapphull foran er plassert på framkanten slik at de enkelt kan brukes med alle LeMieux sjabraker med D-ringer.

Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott lammeskinnpute
3 Likes

Jeg kjøpte denne puten til en islandsk hest. Størrelsen M passer perfekt for en 17,5-18 tommers sal. På grunn av den såkalte spinalkanalen skyver ikke puten salen og etterlater nok plass til musklene. Sklir ikke under ridning. Jeg var spesielt begeistret etter å ha syklet, hvor varm og avslappet ryggen på hesten min var!

goutiere
2 Likes

Hei, er det en rennestein til denne spjeldet? Hilsen Manon

problem
1 Likes

Oppmerksomhet, jeg noterer et problem i samstemningen med de foreslåtte fargene og bildene som er foreslått ... Håper at mine kommer i riktig farge ...

Lemieux støtdemper
1 Likes

Støtdemper av meget god kvalitet med tupeen levert .. veldig forsynt jevn. Det eneste problemet vil være for meg at sauen er for tykk (i det minste i utgangspunktet til å se med tiden). Lengden på sjokket i størrelse M (og sadelstørrelse 17,5) gifter seg med kantene på teppet og stikker derfor ut med sauene litt fremover og bakover. Jeg vil fraråde å ta det samme for en 18 '' Jeg tror at M vil være nok.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.