Spar 20% på ALLE Mountain Horse produkter *
Spar nå

Sedelogic S-formet sjabrak, medium

Produkt-ID: 304576

kr 1.799,00
(Pris inkl. MVA)
Sedelogic S-formet sjabrak, medium
Velg størrelse Størrelsestabell
Sedelogic S-formet sjabrak, medium
kr 1.799,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sedelogic S-formet sjabrak, medium

Beskrivelse

Sedelogic S-formet pad er formtilpasset og gir svært god trykkfordeling og støtdemping, samtidig som hesten holdes sval og tørr. Den kan brukes til en rekke grener: Dressur, sprang, polo, veddeløp, distanse, feltritt og turridning.Frihet til skuldre og manke.Den slående S-formen foran gir plass til skuldre og manke, og tillater større bevegelser fra hesten. Det muliggjør ubegrensede prestasjoner på toppnivå.Støtdemping og trykkfordeling.På grunn av den tredimensjonale veveteknikken gir tusenvis av ministøtdempere resultere i en sterk reduksjon av press. Sedelogic pdene er utviklet både med laboratorietesting av materialene og praktiske tester av hest og rytter. Vi har utført en serie trykkmålinger på en rekke hester. Man har funnet ut at Sedelogic pader reduserer trykket med opp til 50%. Videoen under forklarer disse trykkmålingene.Thermapt teknologi.I den nye S-kurve paden er Thermapt teknologi integrert: På baksiden er det et stivt termoplastisk materiale som er klemt, noe som gir enda større trykkfordeling og dermed redusere spisstrykket i ryggraden. Dette laget gir også en liten økning i tykkelsen, og flytter vekten av rytteren forover i salen, noe som avlaster ryggraden ytterligere.Skreddersydd.Ettersom paden har et lag med termoplast med Thermapt teknologi, får du en godt tilpasset pad. Etter å ha varmet opp paden med en hårføner blir den myk. Videre plasseres den S-formede paden på hestens rygg under salen. Man kan begynne å ri når materialet stivner etter rundt 10 minutter, og paden har fått sin unike fasong etter formen på hesten, salen og vekten av rytteren.Trykkavlastningssirkel.Stigbøylene er en utbredt årsak til høyt trykk på toppen. S-kurven har en fordypning ved suspensjonen av stigbøylen. På denne måten absorberes og fordeles trykket fra stigbøylene over et større område.Pustestruktur.Ventilasjon er viktig på en salpad. Den varme og fuktige luften under salen kommer ut, og erstattes av kjøligere og mindre fuktig luft. Sedelogic padene har flere svært pustende lag med tredimensjonale vevde polyesterfiber. Ettersom det er ventilering i den tredimensjonale strukturen, slipper mindre varme opp under salen. Derfor holder også hestens rygg seg tørrere.


Teknisk beskrivelse:


Medium, Lengde x bredde: 53 x 31 cm Tykkelse: 18-24 mm.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (1)

Gjennomsnittlig vurdering

5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!