Spar 15% på alle sjabraker fra Horze og B Vertigo*
Spar nå

Sederlogic 1 Layer, sjabrak, medium

Produkt-ID: 17651

kr 1.349,00
(Pris inkl. MVA)
Sederlogic 1 Layer, sjabrak, medium
Velg størrelse Størrelsestabell
Sederlogic 1 Layer, sjabrak, medium
kr 1.349,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Sederlogic 1 Layer, sjabrak, medium

Beskrivelse

Sedelogic salpad er det første salunderlaget som er utviklet etter gjennomførte omfattende trykkmålinger. Et team av teknikere, veterinærer, en forsker fra et universitetssykehus og en anerkjent salmaker, har utviklet dette unike og prestasjonsfremmende salunderlaget ved hjelp av rom- og luftfartsteknologi.

Salunderlaget er egnet for ryttere i alle disipliner, både toppidrettsutøvere og hobby ryttere. Det håndlagde salunderlaget har spesielle egenskaper på disse områdene

  • breathable structure
  • -trykkfordeling
  • -støtabsorbering
  • -pustende struktur
  • -vekt

Sedelogic salunderlag er laget av flere lag med pustende 3D ​​vevd polyesterfiber. På grunn av den åpne strukturen i dette materialet, puster underlaget godt og holder hesten betraktelig mindre våt med mindre irritasjon for huden. 3D veveteknikk fungerer ved at det skaper hundretusener av støtdempere i strukturen, som igjen reduserer antall trykkpunkter.

54 x 29 cm

Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.