Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Shires helfôret salunderlag

Produkt-ID: 318671

kr 339,00
(Pris inkl. MVA)
Shires helfôret salunderlag
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 6 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Shires helfôret salunderlag
Beskrivelse

Beskrivelse

For ekstra tett kontakt med undersjenklene, uten å gå på kompromiss med komforten. Dette salunderlaget er ideelt. Den har en romslig passform rundt manken for redusert trykk, attraktivt vattert design og festestropper. Den syntetiske ullen under disse vatterte salunderlagene gir ikke bare et ekstra mykt og komfortabelt lag mellom hest og sal, men det øker også luftgjennomstrømningen betraktelig for å holde varme borte og fuktighetsnivået nede.


Vaskeanvisning:


Enkel å vaske og tørke.


Gjennomsnittlig vurdering
3.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Great!
2 Likes

Super støtdemper til en overkommelig pris Bare liten feil, det er veldig vanskelig å rengjøre

godt
0 Likes

Formen og størrelsen er veldig bra, men da er ikke parykken i samme farge som på bildet, den er veldig hvit i virkeligheten som gir en merkelig bomullseffekt

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.