Softshelljakker til dame

Softshelljakker til dame

Ridejakker i softshell til damer kombinerer praktiske materialer med beskyttende egenskaper. Samtidig tilfører de farge og stil til ditt rideantrekk.
6 artikler

Kjøp Softshelljakker til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

En sporty jakke med mange egenskaper

En ridejakke i softshell er et nødvendig plagg i alle rytteres garderober. Softshelljakken er svært populær i alle typer sport og gir utallige fordeler innen hestesporten.

Som navnet tilsier, er yttermaterialet på softshelljakkene mykt å ta på. Materialet er veldig fleksibelt og gir dermed god bevegelsesfrihet, noe ryttere alltid trenger i salen (og på bakken). Det myke materialet kan også tilpasses best mulig til rytterens kroppsform med snorer og lignende, slik at jakken alltid sitter perfekt.

Praktisk til både vinter og sommer

Pustende og vanntette på samme tid, ridejakker i softshell er perfekte hele året. Materialet i er sammensatt av flere lag, og dermed blir det svært slitesterkt. Når du i tillegg har fôr i softshelljakken din tåler den også vintertemperaturer.

Stilmessig har softshell-jakken også mye å by på. Horze har et utvalg av ridejakker i softshell fra noen av de mest populære merkene, med mange ulike farger og utforminger. Velg en softshelljakke med eller uten fôr eller avtakbar hette, i lyse eller dempede farger. Moderne detaljer gir stil og vil gjøre ethvert rideantrekk komplett.

Softshell er et materiale som er satt sammen av flere lag, vanligvis av polyester. Materialet er relativt fast på utsiden og mykt på innsiden, og er litt tykkere enn fleece. Til vinteren kan du kjøpe en fôret ridejakke i softshell. Disse jakkene er lette, myke og praktiske, samtidig som de er vann- og vindavstøtende og puster svært godt. Mange av jakkene er også varme. Dette gjør dem ideelle til ridning i tørt vær eller lett regn. En slik type jakke gir optimal bevegelsesfrihet når du rir. Når du ikke bruker den bretter du den lett sammen, og den vil ikke krølle seg. Noen ridejakker i softshell har et spesielt ytre lag innlemmet i materialet. Dette laget gjør jakken vann- og vindtett.