Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze blingsporer, isrosa krystaller

Produkt-ID: 39862

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze blingsporer, isrosa krystaller
Beskrivelse

Beskrivelse

Få litt bling på skoene dine med disse glitrende sporene.


Stilige kulesporer med isrosa krystaller gir litt ekstra bling på anklene dine. Bruk disse skinnende sporene når du vil glitre litt ekstra.


Egenskaper:


  • Diskret rosa krystalldetaljer
  • Rustfritt stål

Vaskeanvisning:


Etter hver ridetur, fukt en ren svamp og rengjør nøye. Tørk over for å fjerne smuss. Tørk av med et rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Eleganse i forhold
3 Likes

Jeg bestilte disse til søsteren min som julegave, komfortabel på alle måter og et dusin utseende! Det eneste minus at posten kom inn over en uke: /

2 Likes

Jeg kjøpte meg lat på grunn av min Hannover og er veldig god! Det eneste minus er at diamantene går av: /

Forbausende bra!
2 Likes

Lette og fine sporer. Da jeg kjøpte disse sporene var jeg sånn småredd for at steinene kom til å falle av med en gang - det gjør de ikke! De stikker ut så må jo selvfølgelig være påpasselig med at de ikke gnir borti noe. Har du dem f.eks på et par penere ridesko eller støvler du ikke går i, men bare rir i, er de ikke noe problem. Hullene til sporeremmer er passe store, liker også at sporene ikke er så fryktelig lange. Kjempefine sporer jeg har hatt glede av lenge!

Små smarte ponnispor
0 Likes

Jeg personlig synes det er en god tracker hvis du bare trenger å gi en liten prikk for at hesten din skal reagere. Den eneste ulempen er at det kan være litt morsomt og runke fordi det er så rundformet.

0 Likes

De er veldig gode jeg har hatt dem i ca. 1 år og de er fremdeles fine og alle steiner er fortsatt på. Det er imidlertid små stigninger. De kan brukes til både hest og ponni. Alt i alt veldig fine sporer

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.