JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Horze kulespore

Produkt-ID: 39705

kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Horze kulespore
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze kulespore
kr 129,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze kulespore
Beskrivelse

Beskrivelse

Klassiske kulesporer som er ideele til enhver gren.


Flotte, milde sporer for nybegynnere og erfarne ryttere. Disse tradisjonelle sporene gir et mykt dytt på enhver hest og ponni. Den klassiske kulen vil gi en liten oppmuntring ved behov.


Egenskaper:


  • Rustfritt stål
  • Kuleende
  • Inkludert nylonreimer

Teknisk beskrivelse:


C=Barn, L=Dame, M=Menn.


Vaskeanvisning:


Etter hver ridetur, fukt en ren svamp og rengjør nøye. Tørk over for å fjerne smuss. Tørk av med et rent håndkle.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

begrense
0 Likes

Virkelig slank, jeg kjøpte en kvinnemodell med en størrelse på 38 fot. Fikk uansett spredt ok helt fint. Ellers skikkelig flink til å løpe og har ikke en gang hatt på meg støvlene.

Størrelse: Normal
Egentlig veldig bra
1 Likes

I forrige anmeldelse skrev jeg at de var for smale, men så tok jeg meg til horzen rumpe for å bytte til den andre modellen, og ekspeditøren viste meg at du kan forlenge dem litt for å passe til bagasjerommet! VIRKELIG SMART!

Størrelse: Normal
ALT, ALT FOR SMÅ
0 Likes

Jeg kjøpte noen i størrelse 15L og så de var for smale, og jeg bruker bare størrelse 37 i sko / støvler. Jeg må innrømme at jeg er litt skuffet ...

Størrelse: Liten
For liten
0 Likes

Jeg kjøpte disse i to størrelser i Lady, men de er super smale og jeg kan ikke få dem på min størrelse 41. Venninnen min bruker størrelse 36 og hun synes også de var for smale. Så vet ikke om jeg fikk juniorstørrelsen ved en feiltakelse, men det vil være det jeg selger dem på som minst. Nå er de så billige at jeg ikke orker å komme tilbake, og jeg har sporbelter i prisen. Men pris og kvalitet henger sammen.

Størrelse: Liten
Stor kvalitet til en attraktiv pris.
2 Likes

Disse sporrene er veldig glade for prisen. Ikke ødelegg støvlene, ikke byr beinet, sitte godt. De ble mine uunnværlige assistenter i trening.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.