Cavalliera Superior stevnejakke, barn

1.989,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
20% EKSTRA rabatt på merket Horze
Kopier kode: SUMMERTIME
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 11.08.2022. Ikke gyldig for merkene Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
Farge: Svart
Svart Cavalliera Superior stevnejakke, barn
Mørkeblå Cavalliera Superior stevnejakke, barn
Størrelsestabell
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Laget av teknisk softshell pique-stoff, som gir en overlegen følelse av komfort. Denne lette og pustende ridejakken uten fôr er sydd for å gi en ytterst imøtekommende passform som er flatterende på alle kroppstyper, og gir en elegant og slank silhuett. Dekorert med skinnende, ensfarget mønster med noen få krystaller på ermet. Kommer med fire fine krystallknapper. Dette er en veldig ryddig stevnejakke som dekker kroppen som et ekstra hudlag. Designet med en supertett og fleksibel passform, noe som gir førsteklasses ytelse. Nyt bevegelsesfriheten samtidig som du beholder det elegante utseendet på ditt neste dressur- eller sprangstevne. Matchende hesteutstyr er tilgjengelig.


Vaskeanvisning:


Maskinvask jakken i kaldt vann. Skal ikke i tørketrommel. Håndvaskes og henges eller legges flatt for tørking. Rynker kommer av vask eller at jakken beveger seg når den er i bagasjen. Du kan fjerne rynker fra jakken med en tøydamper. Hvis du ikke har en tøydamper kan du henge jakken i dusjen og la dampen fra dusjen rette ut rynkene, eller så kan du bruke en varm, våt vaskeklut og fukte jakken.


Produkt-ID: 332349

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: