Midtsesong-salg! Gå ikke glipp av disse enorme rabattene!
Spar nå

Harry's Horse St. Tropez II softshell ridejakke

Produkt-ID: 308961

kr 879,00
(Pris inkl. MVA)
Harry's Horse St. Tropez II softshell ridejakke
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Harry's Horse St. Tropez II softshell ridejakke
Beskrivelse

Beskrivelse

Sporty stevnejakke laget i softshell av høy kvalitet, vannavstøtende og vindtett. Tettsittende, to lommer med flapper foran, kontrastkant, to splitter bak.


Teknisk beskrivelse:


100% polyester softshell.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

varm
2 Likes

Veldig fin jakke! Ligner på den som er vist på bildet. Veldig varmt kan det imidlertid være en vinter / konkurransejakken vår! Super fin og god passform :)

Giant Beauty!
2 Likes

Den er super fin og uansett stilig, noen ganger ser den nesten nøyaktig ut som på bildet. Kan bli litt varm noen ganger om sommeren, men det er en glidelås på armen som du kan dra opp for å få luft inn i håndleddene som hjelper supermakten til å kjøle seg ned! Virkelig elsker det.

Bilde og virkelighet stemmer veldig godt overens
1 Likes

Det er en veldig fin jakke, som ser akkurat ut som på bildet. Jeg har den blå sorten som stemmer veldig godt med først- og annenpris-rosetter, så den sitter høyt oppe i plassering;) Normal passform, men muligens litt smal i armene. Verneklær er inkludert, og softshell-materialet tar ikke opp smuss i stallmiljøet.

Drømmejakken!
0 Likes

Jeg har lenge ønsket denne jakken, og sett på den på andre nettsider enn på Horze. Når Horze endelig tok denne inn ble jeg lykkelig. Bestilte den hjem med en gang, og mottok den innen kjapp tid i forhold til hva jeg forventet. Det sto at man måtte forvente litt ekstra leveringstid pga dette er bestillingsvare, men jeg opplevde at denne kom like hurtig som ordinære varer. Jakken sitter perfekt, og er ikke små i størrelsen. Bruker L-XL i vanlige jakker, har en annen Horze stevnejakke i 44, mens denne jakken bestilte jeg i XL som tilsvarer 42. Den sitter pent, er behagelig og har fleecefôr innvendig. Det at den er fôret gjør at den passer perfekt til kjørligere stevnedager i vinterhalvåret. Armene på jakken er ganske lange, men de er ikke irriterende under bruk. Det eneste minuset er at skuldrene blir litt "stive" og står noe ut hvis man ikke passer på å dra ned armene hele tiden. Men igjen - dette er ikke noe irriterende under bruk, bare utseendemessig litt minus. Ellers trives jeg meget godt i jakken, og gleder meg til flere stevner med den! Den er også stretchy, noe som gjør at den passer like godt i sprang som i dressur. Det er en pen jakke, med meget gode funksjoner i forhold til prisen. Lekre detaljer som bling på knappene.Den virker også holdbar/slitesterk, men har ikke hatt den lenge nok til å si om den er det.

Small Sizing
0 Likes

Lovely jacket, looks exactly like the photos and is made of very high-quality material. Sizing is quite small though. Bought a size S (UK size 12 equivalent) and found that it looked well but was fitted too tight across the shoulders to allow for a good range of motion when when riding. Will have to send back and order the next size up.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.