Cavalliera PRINCESS ermeløs stevneskjorte

649,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Spar 15% på hele ordren din
Kopier kode: WEEKEND15
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 03.10.2022. Ikke gyldig for merkene Mountain Horse, Horseware, Sprenger, Eskadron & PS of Sweden.
Farge: Mørkeblå
Mørkeblå Cavalliera PRINCESS ermeløs stevneskjorte
Hvit Cavalliera PRINCESS ermeløs stevneskjorte
Størrelsestabell
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Denne tekniske skjorten er det perfekte valg for en stilig rytter som vil ha et rent snitt med en feminin silhuett. Laget med en bølgete, sølvfarget halslinje og ermer, noe som gir denne sofistikerte skjorten et skarpt preg. Denne skjorten sier: less is more. Laget av et høytytende, lett, teknisk stoff som hele tiden holder kroppen tørr. Kan vaskes i maskin. Det anbefales at du bruker Colour Catcher på første vask av den marineblå fargen. Tilgjengelig i kortermet og ermeløs versjon.


Vaskeanvisning:


Vask skjortene dine fra Cavalliera med lignende farger, og følg vaskeinstruksjonen nøye. Knepp sammen, eller dra opp glidelåsen og vreng den. Ikke overfyll vaskemaskinen. Sett vaskemaskinen på en lav sentrifugering. Tørk skjorten på en henger og strekk kragen, ermene og skjortestolpen mykt. Ikke vri opp skjorten. En lett stryking kan være ønskelig for å få den siste prikken over i'en.


Produkt-ID: 332341

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: