Cavalliera Silver Pop langermet stevneskjorte

899,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
200,- rabatt på din bestilling
Kopier kode: HZ-AUTUMN
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 10.10.2022. Ikke gyldig for merkene Bucas, LeMieux, Muck Boot & Christ.
Farge: Hvit
Hvit Cavalliera Silver Pop langermet stevneskjorte
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 6 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Et perfekt valg av stevneskjorte, med klassiske linjer og gjennomtenkte detaljer. Laget av pustende stoff som gir en lett og kledelig stenveskjorte utviklet for høy ytelse. Skjorten har en frontlukking med krystall og sølvdetaljer.


Vaskeanvisning:


Vask skjortene dine fra Cavalliera med lignende farger, og følg vaskeinstruksjonen nøye. Vreng skjorten med innsiden ut. Sett vaskemaskinen på en lav sentrifugering. Tørk skjorten på en henger og strekk kragen, ermene og skjortestolpen mykt. Ikke vri opp skjorten. En lett stryking kan være ønskelig for å få den siste prikken over i'en. Ikke bruk et forvaskprodukt rundt pyntesteinene ettersom noen av disse produktene kan mykgjøre limet. Ikke stryk direkte på pyntesteinene. Å utsette skjorten for varme kan smelte limet og kan føre til at noen av pyntesteinene kan flytte seg eller falle av.


Produkt-ID: 332345

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: