Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Pfiff Ellen stevneskjorte

Produkt-ID: 315913

kr 319,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pfiff Ellen stevneskjorte
Beskrivelse

Beskrivelse

Stevneskjorte med et hurtigtørkende materiale med en diskret, eksklusiv tekstilapplikasjon og stående krage. Kan vaskes opp til 30°C.


Teknisk beskrivelse:


Materiale: 100% polyester. Krage: 100% bomull.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Great!
0 Likes

veldig behagelig skjorte og veldig pustende materiale. vi har ikke den ubehagelige følelsen av at skjorten klistrer seg til huden. skjorten er mer bøyd i midjen. dette gir en ganske fin estetisk effekt. den er litt lengre enn en grunnleggende tee-skjorte. den gjør det mulig å komme inn i buksene uten at den kommer frem ved den minste bevegelse. Det har gått 3 år at jeg har det og jeg går ut i konkurranse med praktisk talt hele helgen, det er i perfekt stand! Utmerket valuta for pengene, denne skjorten er like behagelig som en hestepiloter, men 100 euro billigere!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.