Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå
-20%

Spooks Showshirt Delia

Produkt-ID: 326047

kr 503,20
kr 629,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Spooks Showshirt Delia
Beskrivelse

Beskrivelse

Sweet, feminine fitted showshirt with ruffles along the button tape and glittering SPOOKS lettering on the collar. High wearing comfort due to stretch content. Slightly longer cut, so it stays in the riding breeches. The showshirt offers a high breathability, because it is provided under the arms with mesh.


Features:


  • Material: 95% polyester, 5% spandex

Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.