Spar opptil 50% på mange produkter
Stevnetilbehør til dame

Stevnetilbehør til dame

Forbereder du deg på ditt neste stevne? I Horze sin tilbehørskategori vil du finne alt du trenger på samme plass. Fra hårnett og hårpynt til kalvekryss og nummerskilt. Vi har alt du trenger for å gjøre ditt stevneantrekk komplett.
25 artikler

Kjøp Stevnetilbehør til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Fullt utvalg av stevnetilbehør

Det perfekte stevneantrekket krever mye forberedelser og blikk for detaljer. Horze hårklips, hårnett og hårpynt vil hjelpe deg med å få din egen manke under kontroll. 

Dekorer stevnejakken med selvtillit, og pynt den med gjennom å bruke kalvekryss og pyntenåler. Våre ridesokker vil også se bra ut, og få deg til å føle deg komfortabel når du har på deg ridestøvler dine.

Ha rett stevneantrekk på plass, så slipper du å stresse

Horze sitt omfattende utvalg av stevnetilbehør gjør at det kun er her du trenger å handle for å sikre deg alt du trenger til ditt stevneantrekk. 

Spar tid og konsentrer deg om treningen uten å måtte bekymre deg for antrekk og tilbehør. Vi har alt du trenger for at du skal få ditt perfekte stevneutseende.

Det ligger mer i en stevnestart enn ridestøvler, ridebukse, en jakke, hansker og hjelm. Det rette undertøyet og gode stevnesokker sikrer at du ikke blir irritert over plagg som sklir, eller sitter for stramt på stevnedagen. Hvis du har langt hår, kan det være lurt å temme det med et hårnett. Det komplette stevneantrekket inneholder mer enn bare rytterens antrekk og tilbehør. Hesten trenger nummerskilt, og de festes normalt på hodelaget. Hvis hesten ikke liker dette, kan det også festes på for eksempel sjabraken. Noen ryttere er vant å ri med sporer og pisk. Sjekk først reglementet om dette er tillatt i klassen du skal starte.