Global Herbs Pollene-X, 500 gram

Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
One size
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

PolleneX er det perfekte valget når du vil hjelpe din hest med en lettere pust. I sommermånedene kan oppblomstringen av store åkre gi hesteeiere mange bekymringer. Mange kjenner på frykten for ulike luftbårne partikler som kan forårsake problemer i hestens luftveier. Ikke bare starter hesteeiere å nyse. Også hestene står foran en tøff tid. Bare det å gå forbi en frodig hekk kan gi problemer. Dette fôrtilskuddet laget av en tradisjonell blanding av planter, og i sirupform eller pulverform kan det være til god hjelp. Eiere starter å bruke det om våren akkurat når man kjenner at årstiden er i ferd med å endre seg. Det er særlig viktig å fôre slike hester korrekt for å opprettholde et jevnt fôrnivå. Gjentatt eksponering i et slikt miljø kan resultere i langvarige problemer som er mye mer vanskelig å behandle.


Teknisk beskrivelse:


Sammensetning: Høy, soyamel, pepperrot, gurkemeie, urteekstrakter (lakris, malabarnøtt, kantakari, ingefær, Lebbeck-tre, lang pepper, hellig basilikum).


Bruksanvisning:


Fôringsanbefaling: Introduser gradvis, og fôr deretter 1 x 25 ml jevne skjeer to ganger daglig for en gjennomsnittlig 500 kg hest. Reduser til halvparten av mengden pulver for vedlikeholdsnivåer. PolleneX kan mates hele året for løpende støtte.


Produkt-ID: 321492

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: