Global Herbs Gut Support 500 gram

349,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.50 kg (698,00 kr / kg)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
One size
Leveranse
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Dette Gut Support prebiotika er et produkt som hjelper de gode mikroorganismene i tarmen til å jobbe godt, slik at de utklasser de mindre ønskelige mikroorganismene. Prebiotika erstatter de dårlige bakteriene som kan gro i tarmen med harmløse bakterier. Gut Support er et konsentrert tilskudd som jobber med å hjelpe et balansert fordøyelsessystem. Vi opplever at prebiotika har dypere og mer gunstig effekt enn probiotika. Gut Support kan brukes for å veldikeholde hesten i toppform og stimulere appetitten, men det kan også hjelpe med å friske opp hester som er i dårlig form. Det er supert for hester som taper seg i vekt, har blitt nervøse, eller for dem som kanskje ikke spiser så godt. Bruk også Gut Support når du mistenker at det er noe i ulage i fordøyelsessystemet. Gut Support hjelper med å vedlikeholde normal appetitt hvis du opplever andre utfordringer med fordøyelsessystemet.


Teknisk beskrivelse:Sammensetning: Terminalia chebula, maisstivelse, ølgjær, Eclipta prostrata, lang pepper, ingefær, svart pepper.


Bruksanvisning:


Fôringsanbefaling: Gi 1 x 25 ml jevne skjeer to ganger daglig for en gjennomsnittlig hest på 500 kg. Reduser til halvparten av dette beløpet for vedlikeholdsnivåer. Gut Support kan fôres gjennom hele året som en del av deres vanlige fôr.


Produkt-ID: 321494

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: