Global Herbs Turmeric Gold, 1,8 kilo

229,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
1.80 kg (127,22 kr / kg)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
One size
Leveranse
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Gurkemeie er et populært krydder som vanligvis gis til hester for å hjelpe fordøyelsessystemet, huden og ledd. Inneholder et gjenomsnitt på 3% gurkemeie og 3% knust svart pepper for å forenkle maksimal absorpsjon. Vi anbefaler også at du fôrer med Global Herbs Flax Oil for optimale resultater. Brukes rutinemessig innblandet i fôret, fôres alene, eller fôres for å støtte annet tilskudd, slik som Restore. Både Global Herbs Skratch-produktene og Fly Free inneholer også gurkemeie, så det er ikke noe poeng å fôre dem samtidig. Gurkemeie kan gi flekker, så vær vennlig og håndter det med forsiktighet. Vennligst søk råd hos veterinær før du gir det til drektige hopper. Hjelper med å vedlikeholde sunne ledd.
Hjelper hester som er utsatt for sommereksem, og styrker huden. Velsmakende og enkelt å fôre med. Her får du mye for pengene. Ferdig blandet, tilsett bare Flax Oil.


Teknisk beskrivelse:


Sammensetning: Gurkemeie, sort pepper.


Bruksanvisning:


Fôringsanbefaling: Fôr 1/2 - 2 x 25 ml jevne skjeer to ganger daglig for en gjennomsnittlig 500 kg hest. Reduser til halvparten av dette beløpet for vedlikeholdsnivåer. Gurkemeie kan mates hele året.


Produkt-ID: 321521

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: