Global Herbs SuperCalm, 500 gram

RRP: -5% rabatt
217,55 kr
RRP: 229,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.50 kg (435,10 kr / kg)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
One size
Leveranse
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

SuperCalm vedlikeholder en avslappet hest som er lett å håndtere, samtidig som det gir de beste næringsstoffene for en naturlig kropp, fitness og et sterkt kroppsforsvar. Det er antagelig det mest effektive tilskuddet i sin klasse og jobber gjennom å utnytte næringen fra tropiske urter. Det inneholder også tilstrekkelig med magnesium og potassium for å bidra til å opprettholde en korrekt mineralbalanse. Tilskuddet fungerer raskt, innen 2-3 dager. For en hver form for nervøsitet. SuperCalm er ideell å bruke på konkurransehester for å bistå i trening og forberedelser, for å roe hester ned i nye miljøer, for reiser og stressende situasjoner, for overaktive hester og for å opprettholde god oppførsel. SuperCalm kan ved behov brukes i kombinasjon med FriskyMare under bedekkingssesongen.


Teknisk beskrivelse:


Sammensetning: Hellig basilikum, vinterkirsebær, amla, mango, magnesiumglycinat, urteekstrakter (hellig basilikum, vinterkirsebær, amla, mango), kalsiumkarbonat.


Bruksanvisning:


Fôringsanbefaling: 2 x 25 ml jevne skjeer to ganger daglig for en gjennomsnittlig 500 kg hest.


Produkt-ID: 321514

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: