« Tilbake / Hest / Hestefôr / Tilskudd / Tilskudd for sener og ledd

Betta Life PharmaQuin leddtilskudd HA Equine 1 kg

999,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
1 kg (999,00 kr / kg)
( 3 )
Spar opptil 50% på vår- og sommerartikler
+ EXTRA 17% rabatt på Horze & B Vertigo
+ EXTRA 9% rabatt på andre merker
Kopier kode: SUMMER-DEAL
Gjelder i appen og i nettbutikken: 1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 15.07.2024.
Farge: Ikke spesifisert
Ikke spesifisert Betta Life PharmaQuin leddtilskudd HA Equine 1 kg
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Glukosamin: Glukosamin er uten tvil den mest studerte ingrediensen når det kommer til fôrtilskudd for ledd, og studier viser overlegne resultater når det er kombinert med kondroitin. PharmaQuin inneholder ikke bare den velkjente Glukosamin HCI. Den inneholder også N-Acetyl D-glukosamin som har beroligende egenskaper, noe som er avgjørende for sunne ledd. Metylsulfonylmetan: MSM er en naturlig form for biotilgjengelig svovel, noe som er essensielt for sunnheten og elastisiteten i sener, ligamenter og muskler. Svovelet som er i MSM er nødvendig for riktig reparasjon og vedlikehold av kollagen, noe som finnes i bindevevet i friske ledd. Det hjelper også med å opprettholde det naturlige stoffskiftet. Kondroitinsulfat: Kondroitin er en naturlig kilde til essensielle aminosyrer som kroppen trenger for brusksyntesen, og brukes også for å hemme enzymer som ødelegger bruskmolekyler, og dermed fremmer næring til cellene. Dette gjør at de bløte områdene i brusken lettere får tilbake sin elasti.

Teknisk beskrivelse:

Sammensetning: 40 % MSM, 36,67 % glukosamin HCl, 16 % kondroitinsulfat, 3,33 % N-acetyl-D-glukosamin, 1,67 % vitamin C, 1,33 % magnesium, sink, kobber, bioperine®, 1 % hyaluronsyre.

Produkt-ID: 313214

Les Omtaler:

Farge: