Dolophyt gel til utvendig bruk, 250 ml

229,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
0.25 l (916,00 kr / l)
Spar 15% EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SUMMER-SALE
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 04.07.2022. Ikke gyldig for merkene Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta.
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Fleksibilitet og tilgjengelighet under trening.


DOLOPHYT virker raskt på en rekke plager:- Stiv rygg og lemmer.- Uregelmessige gangarter.- Smerter (muskler, ledd og sener).- Raske resultater.Inneholder ingen dopingsubstanser.Brukes på konkurransehester og eldre hester.DOLOPHYT er et effektivt produkt som kan brukes til både konkurranse og løp for å løse hestens bevegelsesproblemer.Egenskaper:DOLOPHYT er et naturlig kosttilskudd laget av planteekstrakter, valgt for sine anti-inflammatorisk egenskaper.Fleksibilitet, effektivitet og tilgjengelighet i trening.


Teknisk beskrivelse:


Natriumklorid, dekstrose.Analytiske bestanddeler:Fukt: 96.8 %.Rå aske 3,2 %.Råprotein 0,2 %.Råfett: <1%.Råfiber <1 %.Sensoriske tilsetningsstoffer: Mjødurt, timian, lakris og andre.Konserveringsmiddel: etanol.


Produkt-ID: 302300

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: