Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Cavalor Oilmega, 2 L

Produkt-ID: 25479

kr 539,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavalor Oilmega, 2 L
Beskrivelse

Beskrivelse

Med en svært spesiell blanding av fettsyrer, forbedrer Cavalor OilMega den generelle velvære og ytelse til hesten din. Cavalor OilMega blandes i fôret i minst 30 dager (fortrinnsvis 60 dager), og kan brukes daglig. Uke 1: Dryss 100 ml per dag over fôret. F. o. m. uke 2: Dryss 50 ml per dag over fôret. Emballasje: 2 l flaske, 10 l beholder (1 pumpetrykk = 25 ml)

FAQ

Hva skiller Cavalor OilMega fra andre oljer?

Vegetabilske oljer fra ulike kilder inneholder mer Omega-3 fettsyrer enn Omega-6 fettsyrer og vice versa. Cavalor OilMega er laget av en blanding av forskjellige vegetabilske oljer for å gi en balansert fettsyreprofil. I tillegg til denne spesielle blanding av vegetabilske oljer, inneholder Cavalor OilMega den patenterte ingrediensen NAB (Naturlig Anti-Biotika). NAB består av ingredienser som er kjent for sine antimikrobielle egenskaper. Hester med muskelproblemer kan ha nytte av en kombinasjon av Cavalor Muscle Fit og Cavalor Oilmega. Manipulasjon av kostens fettsyreforhold kan være nyttig i reguleringen av immunstatus, sædkvalitet og hudens tilstand.

Kan Cavalor OilMega brukes i kostmessig behandling av kolikk?

Vegetabilske oljer kan brukes i kostmessig behandling av hester med kolikk eller hard avføring som skal gjenfôres. Det er imidlertid typen av fordøyelsesproblem (og hvor kolikken er lokalisert) som vil fastslå om en slik strategi tilrådes eller ikke. Ta alltid kontakt med en veterinær eller ernæringsfysiolog for veiledning. Ulike koststrategier for gjenfôring av hester som har hatt kolikk finnes på kongressens hjemmeside i prosedyrene av Vervuert og Coenen (2004) NARA.

Kan Cavalor OilOmega erstatte andre Cavalor-produkter (f. eks. Cavalor Resist eller Cavalor Muscle Fit/-Base)?

Nei, disse er forskjellige produkter som fungerer på ulike nivåer. Cavalor OilMega gir energi og påvirker dyrets fettsyresammensetning og immunstatus. NAB i OilMega kan hjelpe mikrofloraen til å kjempe mot patogener. Cavalor Resist inneholder næringsstoffer som er nødvendige i forbedringen av antioksidant- og immunstatus, samt å hjelpe hesten til å beskytte seg selv mot miljømessige påvirkninger som kan svekke dens helse (f.eks hester som utsettes for internasjonal transport eller flyttes til ukjente omgivelser). Cavalor Muscle Fit er spesielt utviklet til å gi næring som støtter muskelhelse samt kostverktøy som forebygger utmattelse. Hester med muskelproblemer kan ha nytte av en kombinasjon av kosttilskuddene Cavalor Muscle Fit og Cavalor OilMega.

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Marilyn Little
0 Likes

I used wheat bran and rice bran oils for years in efforts to improve my horses’ coats and general health, but after I tried Cavalor Oilmega, I never went back to those other oils. I finally saw the beautiful coats I was looking for! Cavalor® Oilmega also improved overall health and weight gain. I got what I was hoping for without the excitability I noticed when using other products.

Eva Lendeckel
0 Likes

Hestene var ikke plaget med muskelsårhet, selv etter anstrengende trening dagen etter. Pelsen strålte, selv om en hest var nyskjært. Imidlertid hadde denne måren alltid problemer med et kjedelig fall, med gaven av oljen var enda bedre etter klipping. Hestene mine har kastet seg på oljen, selv om valken i det minste er lykkelig, til og med kresen mens de spiser. Siden ovennevnte punkter overbeviste meg, vil jeg fortsette å bruke oljen i disse to hestene, og spesielt i valken etter å ha helet seneskaden. Doseringen med flasken, jeg fant noe vanskelig.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.