FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Cavalor An Energy Boost (5 syringes x 50 g (47 ml))

Produkt-ID: 25433

kr 830,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Cavalor An Energy Boost (5 syringes x 50 g (47 ml))
kr 830,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Cavalor An Energy Boost (5 syringes x 50 g (47 ml))
Beskrivelse

Beskrivelse

Pasta til sportshester som må levere et kort men kraftig energiutbrudd for topp prestasjoner. Cavalor An Energy Boost er en blanding av kvalitets elektrolytter, vitaminer, aminosyrer, sukre og salt, som er viktige for kroppen til hester som er engasjert i sport.

Bruksområde

Cavalor An Energy Boost er utviklet til å gi hesten en ekstra energikick samt viktige næringsstoffer både før, under og etter anstrengende prestasjoner.

Cavalor An Energy Boost gir hesten kavlitets næringsstoffer for å vedlikeholde og fremme prestasjonen. Det gir hesten energi i form av lett tilgjengelige karbohydrater. Under anstrengelse kan glukosenivået reduseres drastisk, med skadelige konsekvenser for sportsprestasjoner. For å sikre at hesten begynner med et optimalt glukosenivå, anbefales det at hesten gis Cavalor An Energy Boost like før start (maks. en halv time før start). I tillegg inneholder Cavalor An Energy Boost mineraler, vitaminer og substrater, som er viktige for muskelfunksjon.

Cavalor An Energy Boost gis også etter konkurranse eller hard anstrengelse, slik at hesten kommer seg raskt. Sportshester svetter mye på grunn av fysisk anstrengelse og stress, samt under transport. Elektrolytter er viktige for å omsette energi til styrke og utholdenhet. Tap av elektrolytter kan føre til tretthet og til og med utmattelse. Da vevreparasjon økes ved muskelaktivitet, økes også behovet for næringsstoffer og byggeklosser tilsvarende. I tillegg skal mineraler som tapes på grunn av svetting, stress og substrat som brukes i muskelaktivitet erstattes, slik at hesten kommer seg raskt og alltid er i optimal form.

Produktets sammensetning, anvendelse og sikkerhet

Cavalor An Energy Boost er utviklet for sportshester på toppnivå. Cavalor An Energy Boost inneholder elektrolytter som natrium og kalium, vitaminer (B1, B2, B3, B6, B12 og C), mineraler (kalsium og fosfor), aminosyrer og glukose med en komplett og hurtig absorpsjon (innen 10 minutter) for å hindre at hesten tappes for energi. Cavalor An Energy Boost inneholder ingen substanser som er forbudt i konkurranse. Cavalor An Energy Boost gis vanligvis før eller under konkurranse eller stressende forhold. Administreringen er enkel: pastaen påføres bak på hestens tunge med doseringssprøyten. Doseringen gjør det mulig å gi Cavalor An Energy Boost når som helst, selv under konkurranse (f.eks etter oppvarming).

Dosering

Pr. konkurranse/dag etter behov: 1 sprøyte bak på hestens tunge (man kan justere mengden med doseringsringen). Maksimal dosering: 3 sprøyter pr. dyr pr. dag.

Emaballasje

Eske med 5 x 50g

FAQ

Hva er fordelen med å bruke Cavalor An Energy Bosst under stevner?

Cavalor An Energy Boost gir hesten en ekstra dosering/boost med lett tilgjengelige næringsstoffer som er viktige under konkurranse eller svært intensiv trening. Emballasjen er spesielt utviklet til bruk under konkurranser.

Kan jeg bruke Cavalor An Energy Boost istedenfor vitamintilskudd under konkurranse?

Cavalor An Energy Boost er utviklet for å gi en øyeblikkelig dose av næringsstoffer (energi) like før hesten skal inn i konkurransen. Hvis hesten trenger ekstra vitaminer og mineraler under en konkurranse som går over flere dager, kan man gi Cavalor Pow'red Performance. Cavalor Nutri Plus bør brukes for administrasjon av ekstra vitaminer og mineraler utenfor konkurranse.

Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

gir energi!
0 Likes

I konkurranse bruker jeg alltid Cavalor® Energy Booster. Jeg er veldig fornøyd med resultatene fra Cavalor-produktene. Hesten min har utviklet seg positivt og er klar for den kommende konkurransesesongen. Jeg vil anbefale alle å legge mye mer vekt på ernæringen til sportshestene og overlate ernæringsledelsen til hver topphest til FoU-spesialistene i Cavalor. Dette er virkelig viktig i toppidrett ".

Størrelse: Liten
Koos De Ronde
0 Likes

Cavalor® products were a big help to me in winning the FEI World Cup Driving Championship. Because of this, my horses stayed very fit over the entire three days. It is a very strenuous competition. I always give each of my horses Cavalor® An Energy Boost a half-hour before we go. I'm happy with Cavalor's wide range of proven products because they keep my horses feeling good and fit to compete at top levels."

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.