Beste Pris

Cavalor Powred Performance, 5 L

kr 1.745,00
Pris inkl. MVA
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
65 dagers returrett

Beskrivelse

Cavalor Pow'red Performance er en flytende blanding av høy kvalitets vitaminer og mineraler som støtter røde blodceller og blodsirkulasjonen. Det sikrer også maksimal vitalitet og utholdenhet.

Bruksområde

Cavalor Pow'red Performance gis som et tilskudd til den vanlige fôrrasjonen til prestasjonshester i trening og under konkurransesesongen når det er et økt behov for direkte tilgjengelig energi. Form, trening og ernæring er grunnleggende elementer for riktig ytelse, men ekte perfeksjon kommer fra ernæringsmessige elementer til topp ytelse som er tilgjengelig til rett tid. Cavalor Pow'red Performance leverer de ekstra næringsstoffene som den aktive topp hest trenger. Det er et virkelig komplett, veldig lett absorberbart tilskudd til den daglige rasjonen. Det er en perfekt måte å få hesten i god form på i begynnelsen av konkurransesesongen, men også under og ved slutten av sesongen, da hesten kan ha utfordringer med å opprettholde formen. Cavalor Pow'red Performance gis til topp konkurransehester i ulike disipliner som sprangridning, dressur, trav, galopp, tre-dagers eventing, utholdenhet, firespann, osv.

Sammensetning og sikkerhet

Dette flytende fôrtilskuddet inneholder nøye utvalgte, energi-orienterte vitaminer, mineraler, aminosyrer, fettsyrer og andre ingredienser. Cavalor Pow'Red Performance inneholder A-, D3-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, E- og C-vitaminer, folsyre og kolin, samt sporstoffer: jern, kobber, sink, mangan, kobolt, selen, kalsium og fosfor. Effekten av Cavalor Pow'red Performance er hovedsakelig på grunn av den nøyaktige sammensetningen og fordelingen av ingredienser. I tillegg til det eksepsjonelle innholdet av B-vitaminer, inneholder Cavalor Pow'red Performance høykvalitets C-vitamin og helt spesielle spor av jern som effektivt øker antall røde blodceller (oksygenbærere) på en naturlig måte. På den måten unngår man de fryktede bivrkninger av tilfeldige jernelementer, som kan føre til for mange fritt sirkulerende jernbestanddeler (som forårsaker forgiftning, f.eks oksidasjon av muskelceller). Cavalor Pow'red Performance gir raskt merkbare resultater og inneholder ingen forbudte stoffer.

Dosering

Føll og ponnier: 25 ml pr. dyr pr. dag

Unge hester: 25 ml. pr. dyr pr. dag

Voksne hester: 50 ml pr. dyr pr. dag

Hester i trening: 50 ml pr. dyr pr. dag

Hester under konkurransesesongen: 50 ml pr. dyr pr. dag

Maksimal dose: 100 ml pr. dyr pr. dag

Emballasje

5-liters beholder (flytende)

FAQ

Hva er Cavalor Pow'red Performance indisert for og hvordan skal jeg bruke den?Cavalor Pow'red Performance kan brukes under intens trening og konkurranse i en 2-3 ukers periode. Cavalor Pow'red Performance inneholder store mengder vitaminer, noe som gjør det til et ideelt tilskudd for hester som utfører på høyt nivå på konkurranser som går over flere dager. Det kan se ut som om Cavalor Pow'red Performance inneholder en relativt lav mengde A- og D3-vitaminer. Men disse vitaminer er normalt tilstede i det komplette fôret (den daglige rasjonen). Høye mengder av A- og D3-vitaminer kan være giftige. Ved å gi relativt lave mengder av disse vitaminer i Cavalor Pow'red Performance, er risikoen for over-tilskudd av disse vitaminene lav.

Hva skiller Cavalor Pow'red Performance fra lignende produkter?Cavalor Pow'red Performance gir langt flere vitaminer (særlig B-vitaminer) enn tilsvarende produkter på markedet. Tilstrekkelige mengder av B-vitaminer er viktig for sportshester, da de spiller en sentral roller i energiomsetningen og i beskyttelse av røde blodlegemer.

Produkt-ID: 25438

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Cavalor Powred Performance, 5 L