Global Herbs Global Herbs Skratch Plus, 1 kilo

649,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
20% EKSTRA rabatt på merket Horze
Kopier kode: HORZE20
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 06.10.2022.
One size
Leveranse
Leveringsklar. Varen er på lager for deg
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

SkratchPlus brukes i hovedsak om våren og sommeren. Urtene har en enda sterkere effekt enn de lukter, og de jobber for å opprettholde en normal hud, selv under de mest utfordrende forhold. Introduser tilskuddet sakte i maten, helst med noe som kan skjule smaken, som for eksempel eplejuice eller mint. Dette tilskuddet er nyttig når du har en hest som klør. Det kan brukes sammen med "Itch and Bite"-krem på sensitive områder, og Citronellaspray for nedkjøling. Itch and bite-krem er veldig effektiv og kan blandes med vann så den er lettere å spre jevnt og tynt utover et større område.


Produkt-ID: 321508

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: