Kjøp Global Herbs Sarc-Ex, 1 kilo | horze.no

Sarc-Ex, 1 kilo

kr 579,00
Pris inkl. MVA
Global Herbs Sarc-Ex, 1 kilo
Global Herbs Sarc-Ex, 1 kilo
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Global Herbs Sarc-Ex, 1 kilo
Beskrivelse

Beskrivelse

Sarc-Ex gir en unik, tradisjonell tilnærming for å redusere klumper på hesten. Vårt tilskudd er særlig utviklet for å bygge oppunder immunsystemet på en helhetlig og naturlig måte. Slike problemer kan være nært knyttet til insektsbitt, og forskere jobber nå med å forstå hvordan disse situasjonene oppstår. Testet i over 15 år.


Produkt-ID: 321502

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre