FIRE SALE! Opp til 80% på alle produkter fra Horze & B Vertigo! *
Spar nå

Cavalor Freebute boks med 90 piller

Produkt-ID: 305356

kr 1.119,00
(Pris inkl. MVA)
Cavalor Freebute boks med 90 piller
Velg størrelse Størrelsestabell
Cavalor Freebute boks med 90 piller
kr 1.119,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 5 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavalor Freebute boks med 90 piller
Beskrivelse

Beskrivelse

Naturlige ingredienser som lindrer muskler og ledd under press.


Teknisk beskrivelse:


Tablettene Cavalor FreeBute Natural Relief inneholder en delikat blanding av urte-/planteelementer i riktige forhold for optimal effekt. Dette helt naturlige tilskuddet er kjent for å gi hurtig lindring til belastede muskler og ledd.
Ettersom det er et naturlig produkt inneholder Cavalor FreeBute Natural Relief ikke noen aktive, kjemiske ingredienser, og har vært populært blant spesialister og profesjonelle hestefolk innen sporten i mange år. Det er anbefalt at du konsulterer en spesialist før du tar det i bruk.


Bruksanvisning:


Cavalor FreeBute er en positiv bidragsyter til muskler og ledd hos hester som må levere på toppnivå. Det kan lindre muskel- og leddsmerter som kommer etter trening. Dette er en dopingfri måte å tilføre alle fordelene med fenylbutazon uten å forårsake mageirritasjon.
Lindringen av smerte og ubehag, med mål om å gi hesten mer hvile og komfort, er starten på mange heling- og restitusjonsprosesser. Men slike prosesser kan ha uønskede bivirkninger som til og med kan skade hesten, og/eller inneholde stoffer som utelukker hesten fra konkurranse en viss tid. I mange år har det vært kjent fra botanikk- og urtevitenskap at en rekke naturlige næringsstoffer som er helt ufarlige - og er derfor uten skadelige bivirkninger og kan brukes selv om du konkurrerer - kan gi lindring i mange vanlige situasjoner. Basert på denne kunnskapen har tablettene Cavalor FreeBute Natural Relief blitt utviklet.
Dosering:
For akutt lindring:
5 tabletter med morgenfôret.
5 tabletter med kveldsfôret.
Som forebyggende:
2 tabletter med morgenfôret.
3 tabletter med kveldsfôret.
Maksimal dosering per dyr per dag:
20 tabletter.
Pakning:
- Boks med 90 tabletter.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.