Global Herbs Muscle Up, 1 kilo

439,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
1 kg (439,00 kr / kg)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
One size
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
30 dagers returrett

Beskrivelse

En god, tradisjonell blanding som hjelper hesten din med å fordøye fôret effektivt. Det hjelper med at hesten din beholder en sunn, muskuløs overlinje, og holder i gang de andre musklene i kroppen. På bare noen få dager vil du se stor forandring, i dressur, show, sprang, feltritt, eller bare en god helse gjennom hverdagen. Produktet er basert på bukkehornkløver, og noen kaller det et "turbo-tilskudd". Bukkehornskløverfrø kan også være hjelpsomme, men dette er en enda bedre tilnærming. Det kan brukes for å forbedre den generelle tilstanden, eller for å forbedre den naturlige formen til topp konkurransehester. Dette tilskuddet vil ikke erstatte det daglige behovet for mineraler og vitaminer som du for eksempel kan få fra GlobalVite.


Teknisk beskrivelse:


Sammensetning: Bukkehornkløver, solanum nigrum, andrographis paniculata, Amla, Boehaavia Diffusa.


Bruksanvisning:


Fôringsanbefaling: Gi 2 x 25 ml jevne skjeer to ganger daglig for en gjennomsnittlig 500 kg hest. Reduser til halvparten av dette beløpet for vedlikeholdsnivåer. MuscleUp kan mates hele året.


Produkt-ID: 321487

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: