Sjekk leveringstatus for din ordre her
Beste Pris

Cavalor Muscle Fit, 5 kg

kr 3.890,00
Pris inkl. MVA
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Cavalor Muscle Fit motvirker produksjonen av melkesyre. Bruk før og etter intense anstrengelser for å oppnå optimal muskelkondisjon og fleksibilitet. Etter 2 dager vil hesten din være mindre utsatt for muskelstivhet og -ømhet.

Bruksområde

Muskelkramper og stivhet er fenomener som menneskelige idrettsutøvere kan forholde seg til. Ryttere som mangler tilstrekkelig atletisk kondisjon kan også lide av disse muskelproblemer. Topp konkurransehester opplever lignende problemer. Siden ytelsesnivået er høyt, er det viktig å hindre acidose. Konsekvensene av ikke å gjenkjenne, forebygge og løse muskelstivhet er velkjent: skader, tap av form, ikke å kunne delta i konkurranser, og kanskje til og med at det er helt slutt med deltakelse i alle konkurranseidretter. Det er avgjørende å gi spesifikke ernæringsmessige elementer som fremmer produksjon av stoffer som hemmer produksjonen av melkesyre og som stimulerer fjerning/nedbrytning av store mengder melkesyre. Konkurransehester har et større behov for disse næringsstoffene. Hester som tidligere har hatt muskelproblemer kan forbli følsomme for disse problemene. Administrasjon av Cavalor Muscle Fit i 2 til 3 dager før en tung innsats vil resultere i forbedret muskelfunksjon.

Sammensetning

Cavalor Muscle Fit inneholder et bredt utvalg av næringselementer som motvirker produksjonen av syre og som bryter ned og fjerner oppsamlet syre relativt raskt, selv under anstrengende forhold. Cavalor Muscle Fit har også en sterk anti-inflammatorisk effekt. Cavalor Muscle Fit har nylig blitt beriket med isolert myseprotein, en immun-forbindelse som hjelper muskelytelse ved sin antioksiderende aktivitet. Sammensetningen av Cavalor Muscle Fit - en blanding av spesifikke vitaminer, mineraler, urter, aminosyrer, svovel-forstadier, naturlige antioksidanter og andre næringsstoffer - gjør det til et produkt som ofte anbefales av spesialister.

Dosering

2 poser (30 g) pr. dyr pr. dag, blandet i fôret. Cavalor Muscle Fit kan gis forebyggende flere dager før hard anstrengelse (for å forebygge muskelstivhet), eller i 3-4 uker i tilfeller hvor stølhet oppdages i etterkant. (Maksimal dose: 120 g pr. dyr pr. dag).

Emballasje

5 kg spann

FAQ

Hva er forskjellen mellom CavalorMuscle Fit og Cavalor Muscle Base?

Cavalor Muscle Fit inneholder høy kvalitets næringsstoffer som forbedrer muskelfunksjon og som derfor bidrar til å forhindre utmattelse. Cavalor Muscle Fit bør brukes noen dager før konkurransen, og som en ernæringsmessig støtte for hester som har muskelproblemer. Det er best å bruke Cavalor Muscle Base under trening, mens Cavalor Muscle Fit kan gis 2 dager før, under og 1 dag etter konkurransen.

Kan jeg gi Cavalor Muscle Fit daglig i en lengre periode?

Ja, hester som er følsomme for muskelstress kan spesielt dra nytte av et daglig tilskudd med Cavalor Muscle Plus i lengre perioder.

Hvor lang tid tar det for å se effekten av Cavalor Muscle Fit?

Som rytter bør du kunne merke forbedring i hestens smidighet innen få dager.

Produkt-ID: 25504

Les Omtaler:

Cavalor Muscle Fit, 5 kg